KumsaaL Sizler ne aldınız veya ne aLmayı düşünüyorsunuz ayakkabı olarak buna baktım ama çok kararsız kaldım 🤔 Var mi Kullanan ?
Duruonur KumsaaL igor da çok iyi ve yaz için güzel sandaletleri var henüz bende almadım ama internetten ayak numarasını tahmin edemiyorum.mağazasına gidip almam lazım
KumsaaL Thanim evet zaten genelde hep vicconun var ilk adım ayakkabısı ben kararsız kalmıştım internetten baktım bide fiyatına daha pahalıymış eşim geri gitti şimdi almaya 🤣
Saripapatyaannesi34 Duruonur ben igor aldim 19 numara geldi ve tam oldu gerçekten çok güzel bir sandalet bebeğinizin ayağını yere koyun baş parmağı ve topuğunun olduğu yerlere işaret koyun yere sonra ölçün o aralığı o şekilde alabilirsiniz ben öyle yapıp aldim :)
ebz09 KumsaaL ilk adim ayakkabisiyla ilgili bildiğim tek sey bi ayakkabinin iki ucunun katlayinca birbirine degecek esneklikte olmasiydi Bizde yeni yeni arastirmaya basladik bakalim bu da hos ama o kategoriye girer mi bilmem ilk adim ayakkabisi daha farkli oluyo
Zeyhan Yumuşak bir görüntüsü var,güzel görünüyor bence.parmak ucundan ve topuğundan tutup bükün ayakkabıyı,iki ucu birbirine deyiyorsa uygundur👍🏻
Ipegim KumsaaL canım iyi yapmışsın vicco almakla ben ilk zaradan aldım ama kızım adım atmadı onunla sonra viccodan aldık çok rahat yürüdü bu sanki biraz kışlık gibi geldi bana daha ince modeller var bizimkini de atarım şimdi
KumsaaL Ipegim ya eşim getirdi şimdi 19 numara bizim kızda adım atmadı biraz sıktı aceba ondan mı 20 numara alacağım şimdi alışır mi aceba
Deletedmom381 Ipegim bunlar tabansız olduğu icin patik mahiyetinde. Mağazadaki çalışan bunu onermemisti bize.
Ipegim Deletedmom381 aynı fikirde değilim ayrıca patik gibi değil gayet tabanlı ayakkabı ama hafif ve ortopedik
Ipegim KumsaaL canım ayağını ölçün 12 13 cm civarındaysa 20 numara olacak ayrıca kızım baya direnmişti hemen yürümedi ayakkabıyla 😂😂 kaç tane ayakkabı denedik en son bu vicco modeldw yürüdü
Deletedmom381 KumsaaL bebeğiniz yeni yeni adım atıyorsa zaten ayakkabı kullanmanız uygun değil ciplak ayakla denge kurması lazım. Düşmeden yuruyebildigi zaman tabanlı ayakkabı öneriliyor. Dışarı çıkarken ayağında bi ayakkabısı olsun diyorsanız patik tarzı da alabilirsiniz.