Selda Mrb güzel anneler adetim 12 gün geçti bebeğim 8 aylık kan testi yaptırdım gebe değilim normal mi bu gecikme çok kafama takılıyor 🤔
Icot Selda testi ne zaman yaptırdınız ? Bir süre daha olmaz ise tekrarlatın bence. Yoksa doktora görünün.
Dilber Selda 1 yila.kdr duzen bekleme demisti benim doktorum. Ki normalde de pek duzenli olmuyordum. Kimisi 1 yil hic grmuyormus endiselenme madem eminsin bebis olmadgindan
Edalya Selda 5 gün geçti benimde hala olmadım dün akşam test yaptım tek çizgi cıktı ama insan yinede şüpheleniyo kan testimi yaptırsam acaba
Ozlemberkay Cnm grcikmeyi bn daha yasamadim ama bnm oglum 2 ay 20 gunluk 40 ikdn ciktim 3 defa adet gordum. Ijsalh hamile degisln bi kac gun dha bkle egerki hamileysn gec dolrnme olabilir ama dgm sonrasinda duznszde oluyor
Dilber Selda bn soktucu ictigim.halde 10 gunui gecti olamadim dusun. Dgumdan snra 2 yila kdr anca vucut kndinj toplrms dktrum dediydi
Selda Melekmavis yok canım gelmedi ben kadın doguma gittim gebelik yok gecikme olabillir normal dedi gelmezse bir ay sonra gel hap yazayım dedi nerdeyse bir ay geçti benim