Baloglanveannesi 14 günlük olduk bugün 3 kilo 80 gram doğduk. Bugün aile hekimliğine gittik 3 kiloyuz 😔 alması gerektiği kadar almamış dedi doktor 😢 arada mama da ver dedi 😔 bebeğim ilk zamanlar beni emmedi 4 gündür emziriyorum
Aminezeyneb Baloglanveannesi ilk zamanlarda kiko kaybediyorlar bence sik sik emzir 1 ay kontrolune duzelmezse verirsin ama tabi sen bilirsin
Tosuncuk44 Baloglanveannesi çok sık emzir alır sıkma senin dediğin gibi 4 gün olduysa inan çabuk alır sürekli emzir gece özellikle onun uyanmasını bekleme her saat emzir
Suheylaninannesi Baloglanveannesi 4 gundur emiyorsa panik yapma emzir 15 gun sonra yine kontrol var eger o zamanda almazsa mama düşün sen olabildigince 2 saatte bir emzir
Kelebegimmmm Baloglanveannesi hemen panik olmayın. İlk başta kilo kaybediyolar zaten. Bir hafta yorulmaksızın emzirin bir hafta sonra götürün tarttırın. Eğer yine yeterli alım yoksa o zman verirsiniz. Daha çok erken sonrası çok iyi olablir baştan hata yapmamak önemli. Korkmayın bir hafta deneyin bol bol emzirerk ama evirip çevirip emzirin bi o meme bi bu meme😉
Baloglanveannesi Aminezeyneb Beni daha yeni yeni tutuyor mama ve anne sütü verdim ilk 10 gün şimdi hazır emmeye başlamışken vermek istemiyorum 😔
Baloglanveannesi Tosuncuk44 Gece gündüz kendim uyandırıp emziriyorum ama birazcık bari alsaydı içim rahat edecekti kurup duruyorum kafamda 😕
AlyaaSrmrt Bizde 3240 doğmuştuk 15 günlükken 3 kiloyduk. 1. Ayında 4 kilo olduk. Doğum sonrası kilo vermesi normal diye biliyorum
Baloglanveannesi AlyaaSrmrt Bende öyle biliyorum ama doktor ilk 10 günde doğduğu kiloya gelmesi lazım dedi 😳
Suheylaninannesi Baloglanveannesi 2750 dogduk 2560 dustu hemşire mama ver dedi vermedim sık sık emdi suan 4 bucuk aylik 7 kiloyu geçti emzir kafana takmaa sakın bol bol su ic keci boynuzu pekmezi ye rezene cayi icc sütün bol olsun inşallah
Zeyno111 Baloglanveannesi 4gün olmuş emeli hemen etki göstermez ki gündüz 1.5 saati gece 2 saati geçmeden sık sık emzirin bol su için alacaktır ilk hafta 500grama kadar bile kilo kaydedebilirler ödem oluyor çünkü bunu ebe de bilmeliydi doktor da mamayı bekletin derim sarılık riski yoksa çişini kontrol edin eğer dolu dolu günlük 1 paket margarin ağırlığında toplam alıyorsanız doyuyordur sıkıntı yapmayın aylık kontrolünde anlarsınız 😇