mrvcr Sulebrk aynen öyle o yüzden hiiç acale etmeyin keyfini çıkarın ☺️ 8 aylıkken dönen bebekler var. en güzeli, 15 gün arayla dönüyo, oturuyo sonra pat emeklemeye falan başlıyolar 😍😍😍
Omeryem Sulebrk bizim de 5 bucuk aylik Tam olarak dönmeye başladı o da sırt üstünden yüzüstü donebiliyor , 4 aydan sonra yarım dönüş yapıyordu.
zeynepin_annesi31 Sulebrk aynen canim yanına oyuncaklarını bırakıyorum belki almak ister döner diye ama Yok dönüp oyuncağa bakıp sonra kaldığı yerden devam ediyor zahmet edipte dönüp alayım yok 😀
BebekBatur zeynepin_annesi31 benim oğlum da oyun halısından oyuncaklara asılarak öğrendi dönmeyi öyle yanındakileri almaya çalışmadı hiç 😂
BebekBatur Sulebrk oğlum tam 4.5 aylıkken sırtüstünden yüzüstüne dönebildi. Ayaklarını havaya kaldırıp dönüyordu ya çok tatlı oluyodu 😊
zeynepin_annesi31 BebekBatur bende oyun Halısı sipariş verdim bu hafta sırf belki dönme çabası olur diye 😀
Zeynebsmom Sulebrk acele etmeyin daha küçükmüş benim kızım tam 6 aylık olduğu gün net döndü tam 10 aylıkken tutunup kalktı ve sıralamaya başladı şu an 10 ay 14 günlük aceleye gerek yok sakinliğin tadını çıkarın😂😂
ZeBeMe Sulebrk 3 aylıkken dönemeye başladı benim kızım sağa dönüyor sola dönüyor karnın üstüne yatıp ayaklarını kaldırıp sürünmeyi deniyor şimdide maşallah 🧿 hareketli benim prensesim acelesi var 😂😂