Doga20 Merhaba ,İstanbul Pendik’te oturan anneler bana memnun kaldığınız bir çocuk doktoru varsa önerebilir misiniz ?
yea Doga20 ben pendikte oturuyorum ama sırf doktor için ataşehir avicennaya gidiyorum. Nail erbek doktorumuz. Tecrübeli ilgili güler yüzlü. Her aradığımda hemen açar hızlıca cevap verir. İç rahatlatır. Allah sağlık uzun ömür versin
Bernur_GT Doga20 yüzyıl hastanesinde Bünyamin Dikici var doğumdan sonra çocuğun kontrollerini o yapmıştı çokta ilgiliydi..
Twinkle Doga20 85 en son şu aralar malum virüs hiç gitmedik son ücreti nedir bilmiyorum ama hastaneyi arayıp hemen öğrenebilirsiniz.😊
Rumeysa34 Doga20 canım bizde pendikte oturuyoruz yeni gittik 125 tl ücreti normalde 140 eşim astsubay olduğu için indirimden faydalanıyoruz
yas_emin3467 Doga20 160-180₺ civarı galiba. Bizim özel sağlık sigortamız var ücret ödemiyoruz tam emin değilim
Doga20 Pamuk_seker nasıl yaklaşımları iyi mi bunu soruyorum çünkü kendim Marmara eğitim araştırmada berbat bir doğum geçirdim o yüzden devlet hastaneleri beni korkuyor artık bi önyargı oluştu bende