PrensSelim Merismeryem altını açın,burnunu hafiften sıkın,topuklarını okşayın,mutlaka uyandırıp emzirin,uyandırmadıkça uykuya devam eder allah korusun sarılık olur
Ygz Merismeryem canım evin derecesi iyiyse soy bebişi çıplak emzir uyanr oyle bezini aç topuklarını sık. En az 1 ay bir iki saatte bir emzirmelisin sarılık olmaması icin
Hgcucuk Sariligi varmi acliktan cok uyuyor kan sekeri dusuyor benimkide oyleydi hep doktorlar vurnunu sika sika uyandirdi topuklarini cimcikledi
Deniz34 Topuğundaki sık, bezini aç, çenesini sık, gıdığını kaşı, ayağının altını kaşı bunları yapman ve en fazla 2 saatte bir emzirmen lazım yoksa bebeğim uyuyor bırakayım deme sarılık olur sürekli emzir zaten yenidoğan çabuk yorulur sütün iyiyse 5 dakka bile emmesi yeterli
16102018 Topuklarını hafif sıkın altını açın bişeyler yapın mutlaka kan şekeri düşer sarılık olur bende 8 saat uyandıramadım uyuyor diye dokunmadım tecrübesizlikte vardı sarılık oldu 3 gün küvezde kaldı olursa da üzülmeyin bol bol emzirmek önemli geçiyor atlatıyorlar bununla ilgili bir sürü post var okuyun işinize yarar şeyler çok Allah bağışlasın
Bubu Benim kızım da uyanmazdı şırıngayla ağzına onbes dakkada bi süt sıkardm küçük parmagımı elimi güzelce yıkayıp agzna verirdim emerdi emerken aradan sür sıkardm şırıngayla deneyin isterseniz