Ozgcannnn Ilk 10 gun yogun bakımda yattı. Bır aylık oldugunda dogum kilosunun ustune cıkmıstı ama bugun 2 ay kontrolune gıttık hıc kılo almamıs emzırıyorum doyuyor da çişi 5 6 kez degısıyır kaka yapıyo doktor moralımı cok bozdu
Ikrazumra19 Ozgcannnn bazen süt yaramiyor canim ondan olabilir benidme sütüm su gibiydi kilo aldirmiyordu mama basladim moralini bozma eger oyle bir durjm var mama verirsin arada
Kelebegimmmm Ozgcannnn sütün yaramıyr gibi bişe söz konusu değil. Onlar hurafe. Kilo almıyosa başka bi sebebi vardır. Her annenin sütü bebeğine özel ve kalitelidr. Kaç kilo doğdu? Su an kaç kilo?
Zeyno111 Ozgcannnn Sebebi vardır muhakkak alerji olabilir kakası ne durumda peki mukuslu ishal gibi kakada kan yoğun egzama aşırı gürültülü kaka huzursuzluk aşırı gaz bu belirtilerin var mı varsa doktora belirtin bakalım onuda ihtimaller dahiline alabilir
Ozgcannnn Ikrazumra19 kan degerlerı normal cıktı mama baslayıp bakalım dedı bıde yenı dogan guatr bakacaklar kılo almama sebebını arastıracaklar
Kelebegimmmm Ozgcannnn tamam hemen sıkma canını. Nedeni bi araştırılsın bakalım neden almamış. Bu ay almadıysa ilerde toparlar. Benim de ilk ay almadı niye almadı hala bilmyrm şimdi toparladı düzene girdi
Zeyno111 Ozgcannnn Yapabilir onu alerjiye bağlamamak gerekir önemli olan kakada bir problem olması ya da egzama döküntü türleri oda yoksa doktorunuz zaten gereken tahlili yapmıştır belli olacaktır inşallah çözülür çabucak