Haticebrar 8 aylik bebegim cok hircin surekli kucakta durmak istiyo gezmek istiyo oyuncaklari atiyo carpiyo sizde durumlar nasil
Mom061 Haticebrar Yanından kesinlikle ayrılamıyorum, ben yanındayken çok güzel oynuyor ama yalnız kalınca kıyamet kopuyor. Geçici dige bekliyorum, bu dönemin bitmesini.
47lina Haticebrar canim bizdede durum ayni bes dakka birakilmaya gelmiyor Arkansas gelip ayaklarima sariliyor resmen 😂is yapamiyorum resmen ama umarım bu süreç geçicidir 😅
Singlemom Haticebrar sanki biz adeta🙄🤦♂️ Ne kucakta duruyo ne oynuyo zorla 10 dakka kahvaltı ederdi ne güzel onu da istemiyo altını bile aldırmıyo hanfendi hep mesaideyiz
Smyrnaasimrani Haticebrar biz çocuk kitapları aldık kızım 8 ay 4 günlük 1 haftadir resimlerini göstererek sesimi komikleştirerek okuyorum o şekilde resimlere bakıyor beni dinliyor gülüyor oyuncaklarıyla oynuyoruz böyle gün geçiyor bir saniye durmaz ki yoksa folik asit bebesi bunlar
alpsmommmmm Haticebrar 9 aylık oldu hala mızmızlanıyor ağlamıyor da sürekli huysuz kucakta da durmak istemiyor daha doğrusu ne istediğini bilmiyor ama dişe bağlıyorum bugün üst dişlerinin bit tanesi görünüyor 🤷♀️