aslihaleninannesi Kızım bir yaşını geçti hep sleepy kullanıyorduk.molfix aldım 4 paket. 1 paket kullandım 2. Paketi kullanıyorum çok koku yaptı aynı durumla karşılaşan var mı?
Ahanife aslihaleninannesi ben hiç karşılaşmadım 11 ay kullandım sonra demek amaçlı sleppy geçtim ben çok memnum ikisindende
Eminos aslihaleninannesi bebeginiz buyuduyse cisi ondan kokuyordur ben hem sleepy hem molfix ikisini de donusumlu kullanıyorum memnunum
snglkllgl aslihaleninannesi bende kullaniyorum ama bu internet sayfasinda bununla ilgili baya sikayet vardi google yazin gorursunuz
Derosss aslihaleninannesi ilk başlarda sorun yoktu yani öyle sanıyodum 3 numaraya geçtik kakası beline kadar çıkıyo nerdeyse pişik yaptı çok kötü elimdekiler hala bitmedi can bebe ve prima aldım ikisini deniycem hangisi daha güzelse onunla devam edicem molfix tavsiye etmiyorum aslaaaa kıyafetleri her yeri batıyoo
Tunisinannesi Molfix in pure&soft olanı var yeni çıkan o asla sızdırma yapmiyor . Geceden takiyorum sabaha kadar doluyor bez hic birsekilde sızması olmadı. Koku konusunda bebek büyüdüğü için olabilir. Sevgiler.
Omerr19 aslihaleninannesi bende molfix kullanıyorum gece taktığım bezi çocuğu emzirmeye kalktığımda dahi kokuyor bende bitek bende oluyor sanmıştım