Deletedmom444 Kızlar istiridye mantarı alın bol soğanlı güveçte Kendi suyunda pişirin ağzı kapalı olarak görün sütü 12 saat sonra 🤗🤗🤗
NarminaAbdullayeva Eveet katiliyorum. Dun tesadufen aldim pisirdik aksama sabah sut havai fiseklik yapiyodu😂😂
Deletedmom444 Thesra aynen canım güvece soğanı mantarı doğra az miktar zeytinyağı kat ağzını kapatıp koy fırına bir buçuk saat pişir afiyet olsun hem zaman almıyor hem bol süt yapıyor
Reckless Deletedmom444 Yok canım ya arada zaten canım istiyor benim bu mantarıda bi pazara gidip alamadım😂 marketlerde yok dimi 😀
Deletedmom444 [bilinmeyen] ay görünüş çok itici ama ne lezzet varmış be bacım 😂 kesinlikle dene çok pişir ama sert bir mantar ama suyuda kendide leziz hele bol soğanlı güveçte olunca😋su falan katma çok suyu çıkıyor
Deletedmom444 [bilinmeyen] birde aşırı faydalı Antioksidandır. ... Kolesterolü dengeler. ... Antibakteriyeldir. ... Besin değeri yüksektir. ... Bağışıklık sistemini güçlendirir. ... Kabızlığı önler. ... Yüksek tansiyonu düşürür. ... Anemiyi engeller. İnternet te de değişik tarifleri var daha lezzetli oluyor eşim böyle yap dedi diye ben öyle yaptım ama yinede güzel oldu acı baharat katma ama acı sütü azaltır
Deletedmom444 Incitanesi6835 yok sadece çok lezzet katmıştı soğan Sen istersen soğansız yap internette değişik tarifleri var