Noyan52 kolik mi dediniz !! Ne çektim bir ben bir Allah bilir hem.bebek için hemde anne için çok zor bir dönem ben 5 aylık olana kadar çektim bizim gece ağlama krizleri vardı gündüz çok iyiydi gece saat 12 ve 3 saatleri arasında ne uyumak ne susmak bilmezdi bu hergun böyleydi bazen sabah 6 7 lere kadar ağlardı susturma yontemimiz ise aşağı yukarı hoppala yaptirmakti ve eve salıncak kurduk o şekilde sakinleşir fakat asla o saatini doldurmadan uyumazdi bazen ılık duş aldirirdim gece yarısı sürekli kucakta pis pis yaparak evi gezerdim elektrik süpürgesi sesi anne karnı sesi açardım sabahlara kadar bu sesle uyur ses kapanınca direk uyanıp ağlardı bunun için doktora gittik doktor da tesadüf benim dedim yöntemleri söyledi hoppala yapınca karnında gaz oluşumu azaliyormus hareket ettiği için gazını atar dedi belli bir saatleri olur genelde akşam ve gece saatlerinde ağlamalar olabilir sakinleşmek için arabada gezdirin ya da hoppala pis pis yapın demişti ben zaten bunları yapıyordum nitekim büyüdükçe etrafini kesfedince kolikde yavaş yavaş geçiyor ama o dönem asla unutulmaz