dodo Arkadaşlar merhaba, 2 aylık bebeğim sürekli çırpınıyor. Çok heyecanlı. Emerken de, yatağında da. Gazı olduğunu düşünmüyorum. Acı çekiyor gibi görünmüyor. Sizinkiler de böyle mi? Kısacası bu normal mi?
merveikra [bilinmeyen] ayni konuyu acmistim gecen gun. benmkide 4 aylik bazen o kdr cok cirpiniyorki korkuyorum nefes nefese kaliyor
tgc merveikra bizim ki 4 aylık aynen korkutuyor bir çırpınıyor sanki nefessiz kalmista zorlanıyor gibi yada titriyor
Niko Benim bebegimde 4 ay 8 günlük hala el kol sürekli oynuyor uyuturken kundak yapıyorum uyandırıyor kendini.gaz gibi gelmiyor bana galiba hareketli bi bebek sizinki de oyle olanibilir
merveikra Niko ayniyiz nerdeyse 4 ay 7 gunluguz bzde. heyecanlaninca biseyle oynarken falan eller ayaklar durmuyor bizdede
merveikra [bilinmeyen] ya kac gundur kafayi bununla bozmustum resmen bu kiz niye cirpiniyo diye alistim artik heralde tuhaf gelmiyor 😁
merveikra tgc ay su an nasil rahatladim anlatamam. bizimkide nefessiz kaliyor bide ellerj titriyor gercekten uykularim kaciyodu dusunmekten Allah razi olsun vallahi 😁
dodo 7/24 kucakta. Çok yoruldum. Omuz, sırt, bel .. dayanmıyor artık. Doktor ona da normal, bu zamanlarda yakınlık istiyorlar diyor. tamam eyvallah ama kaç bebek 12 saat uyumayıp kucakta dolaşıyor merak ediyorum. Bu arada kızım 1 ay 19 günlük.