Nes Selam kızlar oğlum 1 ay 5 günlük burun tıkanıklığı sorunu yaşıyoruz serum fizyolojik sıkıyorum aspiratör ile çekiyorum ama yine de cok açılmıyor her gece kafasını yatağa koymak da zorluk çekiyor sizlerin önerileri var mı
Sedakanikyiss Nes Doktorumuz serum fizyolojiği sık aspiratörle çekme, günde 7 8 defa yapabilirsin demişti. Öyle yapıyorum kesin çözüm olmasada biraz olsun rahatlıyorlar.
Kaganpasa20 Nes kış bebegi oldugu icin kacinilmaz bi durum oldugunu soyledi doktorum. Odayi her gun havalndir kalorifer var ise islak havlu koy ve odada ketl kaynat
tgc Nes odani havalandir nemli tut uyumadan önce serum dan damlatta uyut çekme ama burnunu nemlendirsin o
Alpayarden Uyuduğu odanın sıcaklığını nemini ayarlamanı öneririm. Aynı durumdaydık bizde günde 5 kere serumu sıkman yeterli diye biliyorum geçmiş olsun 🙏🏻
Ngrbrs Ben bide soğanı dörde bölüp yattığı yere yakın tutuyorum oda tıkanmasını engelledi serum fizyolajik bide soğan ilerlemiyor ve grip olmasınıda engelliyormuş kokusuna dayanamasakta iyi geliyo
Nes tgc aynısını yapıyorum ama hır hır hala oğluşum ne yapacağımı şaşırdım kaldım doktor ilac ta veremiyor cok küçük diye