masal_0110
Herkes neden çocuk yaptın diyor. Yeter ! Kesin artık şunu.
Kadına yol gösterin.
Öncelikle kadının beyanı esastır kanununa göre sen aile içi cinsel taciz suçundan zaten eşine çok güzel bir uzaklastirma verebilirsin. Devlet kesinlikle kocanın lafına bakmıyor.
Ayrıca ailen olmadigi için diyorum eğer okulu bitirene kadar idare edebilirsen,fiziksel değil ama duygusal şiddeti görmezden gel. Hiç tartışmaya girme hedefine odaklan ve sessiz kal. Ne derse he de geç.
Bu sürede yapabilirsen eğer para biriktir. Eve eşya alacağım diye para iste beş taneden iki şey al,bunları aldim de kalanını ve koy kenara lazım olacak.
Dayanamıyorum dersen hemen boşanma davası aç. Avukat tutacak paran uoksa Baro sana avukat atıyor hemen ve tedbir nafakası iste. Dava bitene kadar sana para ödemek zorunda kalacak. Kadın davayi açtığı için zaten daha çabuk sonuçlanıyor. Sonunda da donuna kadar al. Her şeyi iste. Çocuk var mecbur nafaka verecek zaten yüksek miktarda iste. Aldatma,yazisma vs varsa kesinlikle fotoğraf çek delil olarak lazım olacak ve nafaka miktarı yükselecek.
Ve bu davanin sonuçlanma sürecinde kızınla birlikte sığınma evinde kal derslerine çalış . 2 yıla kadar devlet sana bakıyor çocuğunla beraber. Sonrasını bilmiyorum belki bir tanıdığında çocuğun büyüyene kadar kalır sen de çalışırsın sonra kendine ayrı bir hayat kurarsın ins. Rabbim yardımcın olsun canım.benim çok dua et bu günlerde.dualar kabul.