sufflee Ne illet bir oyun yaa eşim sabah akşam oynuyor bu yüzden uykusuz işe gidiyor geliyor uyuyor akşam yemek yiyor gene oynuyor bezdim artık gerçekten sabrım taşıyor kavga ettim gene aynı bıktım yaaaa
Deletedmom381 sufflee çok büyük illet gerçekten, esine biraktiramayan bir arkadaşım vardı artık o da oynuyormuş 🤭 kari koca oynuyorlar
Emir7227 sufflee Çok kötü alışan bırakamıyor benimde kardeşim 7/24 oynar uyku aklına bile gelmez bağıra çağıra oynarlar
Minniemouse_4235 sufflee benim eşim de bana gıcıklık olsun diye telefona indirdi iki dk oynadı oynamayı beceremedi sildi çok şükür 😂 valla Allah başıma vermesin zaten sorumsuz ilgisiz bi oyunumuz eksik Allah senin de yardımcın olsun canım
SeverusSnape sufflee benim eşimde oynuyor, oyun oynayabilmek için bilgisayar aldı kendine hatta. Ben saldım, illaki bi zaman sonra sıkılıp geliyor zaten. Bebeğimi uyutunca yakın arkadaşımla bizde oynuyoruz bazen😅
sufflee Deletedmom381 kız oynayamam 7 aylık oğlum var herşey bende eşimde laylaylom mis gibi hayat valla yaa
sufflee Deletedmom381 yok ya aileme müdahale ettirmeyini o hakkı vermeyi istemiyorum sonra başka türlü sıkıntı olur ilerde
Psikologanne sufflee en güzeli onunla bu konuyu yemek yerken konuş;) yemek yerken insanlar daha sakin olurlar ve daha az fevri davranırlar ..
Denizarya34 sufflee buradaki bayanlar oynuyormuş üstüne birde dalga geçtiler benimle yuvalar bozuluyor dedim ben diye ilket bir oyun vazgeçirmelisiniz
Yepisyenianne sufflee eşim beni başlatmaya çok çalıştı ama yemem 😂 kendinin oynamasına ses çıkarmayayım diye hep 😂 eşimde ciddi anlamda oyun bağımlılığı vardı. Bir gün aldım karşıma ben seni çok seviyorum ama bir gün ayrılırsak eminim bu oyunlar yüzünden olacak dedim. Biraz azalttı. Şimdi de oğlum elinde telefon görünce başında bitiyor. Çocuğa zararlı diye gizli gizli oynuyor😂 bana da azalttım artık eskisi gibi değilim diye havasını atıyor. Sabredin bir süre geçecektir.
Balevlatlar123 sufflee bence sorun oyunda değil bu oyunu hayatının merkezine koyan insanlarda. Herkes oyun oynar ama kendine bahimlilik yapmak huy edinmek başka birşey mesela oturuyorlar AA boş vakit hemen oyun açayım. Boş vaktini öldürüyorlar resmen acsalar kitap okusalar kuran okusalar namaz kilsalar oyunlarına da vakit ayırdılar sorun yok. Benim eşim de indirdi bı kaç ay oynadı arkadaşlarıyla sonra.kendi kendine dedi çok vakit harcıyorum silicem diye ve sildi
Hazellkrnz sufflee benimki 8 aydır oynuyor bezdim artık kaç defa kavga ettik 2 gün oynamıyor sonra yine devam. Feysin şifresini kırdım onunla giriş yapıyor ya baya uğraştı giremedi. Sonra yanıma geldi zorla yaptırdı anlıyorum diye . Kendi elimle açıp tekrar verdim 😭😭
prenses_annesii2603 sufflee hamileliğimin son ayından itibaren loldur pubg dir oynuyo yemek yerken de oynuyo kayinbabamlar felan alt üst oturuyoruz aşağıya iniyo bütün gün orda duruyo geç saatlere kadar oyun da oyun kaçtır uyarıyorum vs vs yok bırakmıyor sürekli yanlız bıraktı beni artık alıştım bu aralar birlikte bile uyumuyoruz su lanet olası oyun yüzünden
ElifSare-15- Ha şu anda yanımda oynuyor lut peşimd bot peşinde 😅 cok kabga ettim bakım olmuyor arada bir patlıyorum ıkı gün bırakıyor sonra bir daha elbet bir gün bıkar sabret