Kartopu06 BEBEGIMIN DOGUM GUNU BUGUN SIZ DOSTLARIMLA PAYLASMAK ISTEDIM RABBIMIZ TUM BEBEKLERIMIZE SAGLIKLI HAYIRLI BIR OMUR NASIP ETSIN INSALLAH 🤲🤲🤲🤲🎂🎂🎂🎂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kartopu06 amin ⚘ Maşallah sağlıklı mutlu bir yaşamı olsun insallah 1 yaşı kutlu olsun 🎂
Deletedmom381 Kartopu06 yeni yaşı mübarek olsun pitircigin 🥰 hayat ona hep guzel yüzünü sunsun ve hep mutlu olsunnn 🌸🌸
BenMathilda BenMathilda Abi hahaha gif yanlış olmus yaa dikkat etmemisim kusura bakmayin aajhajaj mod hanimlar el atın
BenMathilda BenMathilda Naime hanim kendimi nasil bildirebilirim yanlis gif atmisim jajajahaj @NaimeYilmaz silebiliyor muyuz
morsevenfilolog Kartopu06 Amiiiinnnn. 🌸 Allah miniğinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir ömür nasip etsin. 💜
BenMathilda Deletedmom277 Yaa inan ben de kopuyorum ama fena ayıp oldu ya hic dikkat etmedim yemin billah
VERA19 Kartopu06 Amiin🙏🏻 Allah bağışlasın evlatlarımızı.Mutlu yıllar nice yaşları olsun bebeğinizin🎈🎊
BenMathilda Deletedmom278 Ya forumda ilk defa birinin sevincine ortak olayim dedim düştüğüm duruma bak rezalet
Deletedmom278 BenMathilda Ayy bir dakika ben senin kim olduğunu yeni öğreniyorum ismini değiştirmişsin 😂 ama biliyor musun bilmeden önce de seni çok sevdim ahahah 😂