su_sde 25günlüktü bebeğimiz eşim göreve gitti 3 aylık olduk gelemedi hastalıktan dolayı izinler iptal çok zor rabbim kimseyi tek bırakmasın anlatmak istedim derdimi 😞
Papatyaaa su_sde benimde eşim 23 günlükken gitmişti çok şükür virüs başlamadan bir hafta önce gelmişti. Çok zor zamanlardı. Rabbim kolaylık versin izinler açılınca gelme ihtimali varsa haziranda izinler açılacakmış
su_sde Janss çok zor inanın bende tekim bebekle evde allahım nolur sağ salım gelsin şu hastalık birsin ya böyle sofra kurup eşim gelicek demek için neler vermezdim
su_sde Beren2323 seni çok iyi anlıyorum rabbim yüzümüze baksın ne diyeceğimi artık bilmiyorum boğazım düğüm düğüm
Huma_Baydaroglu1 Allah yardim etsin. Benim eşimde pöh oda gidip bir ay gelmiyo bebegimle cok zorlaniyirum srnin bir e 3 ay olmus allahim yardim etsin. En cok koyanda bebeklerin babalarini yabancilamasi oluyo
su_sde Huma_Baydaroglu1 sorma yeni yeni keşfediyor ve o yok erkek görünce gülüyor hemen tek baktım 40 çıktı annem gitti tek yıkıyorum tek bakıyorum çok zor
Mlsemn Benimde eşim subay sımıf okulunda. Bebeğim 9aylı ücretsiz izindeyim. Eşimle ankaraya misafrhameye geldik ama iki aydır çıkamıyor. Bebeğimle yanlız kaldım lojmanda gidemiyorumda kimseyi de almıyorlar. Çok pişmanım bunu seçtiğimize