Zerr xasli İlk gebeliğimde ben herşeyi yaparım modundaydım karnım büyük olsa da çevik ve atik biriydim. ikinci gebeliğimde ilkinde yapamadığım nazı yapacağım dedim 😂 olmadı tabiki Ayaklarımı uzatıp da eşimden bi çay isteyemedim çocuktan fırsat olmuyor ki ama herşeye rağmen annelik güçlü olmak kadınlık aslında
ozge_yasin_budak xasli 11 aylık bir kızım var ve bugün öğrendim 2 aylık hamileyim çok şükür rabbime elhamdülillah şuan herşey normal
Merve1705 xasli 16 aylık oğlum var 22+5 günlük kız bebeğe hamileyim. Şu an ki durumu soruyorsanız oğlum yine uyku gerilemesi yaşıyor benim midem çakmak çaksanız alev alacak gibi yanıyor evde işler çok karıştı ne siz sorun ne ben söyleyeyim😂😂
Zerr Merve1705 xasli En güzeli 2. Ye hamileyken ilkini bezden çıkarmak wc yi öğretmek lütfen sabırlı olun deneyin 22 ayında öğrenmiştik
1Dost Zerr aynen bende senin gibi 3. De nazlı olucam diyorum yokk hiç öle mırın kırın edemedim aksine yaptım ettim geri kalmadım eşim bana kızdı 🤪
dbm Zerr anaa bende 2. olursa yani hamileyken naz niyaz yapayım hiç yapmadım diyodum. Diğer çocuğu unuttuk ya 😀😀 ona kim koşacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
dbm xasli yok daha benim bebe 5,5 aylık. ilk hamileliğimde sancı çekerken bile tavuk sote yapıyordum. kıçım koltuğa hiç oturmadı hiç mızmızlanmadım aşermedim vs vs. çocuk doğunca düşündüm 2. olursa burnundan getiricem diye de ondan 😬
xasli dbm hımm anladım hayırlısı rabbimden ilk gebelik rahat oluyor genelde 🙂 ikinci olunca hamile olduğunu unutup ilkine odaklanıyorsun bir bakmışsın a doğurmuşum 😂
dbm xasli evet daha kolay geçer aslında bi de tecrübelide olunca pek bi araştırma halide olmuyor 😬 Bilmiyoruz bakıcaz Allah nasip ederse bir gün olur 😇
Zerr Merve1705 Doğum ne zaman aslında küçüğü 1-2 aylıkken bile yapabilirsin daha yenidoğanken emzir uyusun 😉
Merve1705 Zerr doğum Eylül’de nasipse o zaman 20 aylık olacak bu sene bi şansımı demeyeceğim İnşallah ☺️