Gizem-Asya-Arya Busrakubra ilk kızımda yaptırdım iyiki de yaptırmışım hiç yaşamadık hastalığı. İkinci kızım şuan 2,5 aylık 3 aylık olunca yaptıracağım onada inşallah
Cigdem07 Busrakubra Evet yaptırdım 1 doz 3. Ayında 2.doz 5.ayında rota zaten cok önemli bi aşı allah korusun o rahatsızlığa kapıldıktan sonra keske yaptırsaydım demek istemediğim icin yaptırdım. Parasal olarak biraz pahalı ama cocugumuz icin herşeye değer❤️ tavsiye ederim
kutsaltiramisu Evet yaptırdık. 2 doz biri yanlış hatrlamıyosam 3. Ayında bir dozu da 5. Ayında. Biz de genelde aşılar hiç ateş yapmadı. Rota da ateş yapmadı. Bebekten bebeğe değişir.
deryardakayra kutsaltiramisu 2 doz aşı toplamda ne kadar acaba benim bebişim 2 aylık şimdiden bütçe ayırayım rota aşısı için
ilgin6 Yaptirmadim ben. Doktorumuz bebeğinizin vücuduna bisey yokken neden antibiyotikli ilaç veriyosunuz belkide hastalanmiycak gerek yok dedi.
Cigdem07 ilgin6 Doktor bence saçmalamış bu rahatsızlık allah korusun ölüme kadar gidiyo doktor bunları göze alarak nasıl böyle bisey söylemiş çok şaşırdım açıkcası sağlık ocağı bile söylüyo anne baba isterse yapıyorlar özel bi aşı sonuçta.
Duygual ilgin6 Benim oğlum rotavirüsü kaptı 1 hafta önce, çok şükür aşılı olduğu için 2 günde atlattı. Bir gün sadece ishal ve ateş yaşadık. Bana geçtiği için rotavirüsü olduğunu anladık, ben ağır atlattım. Çocuklarınıza aşılarını yaptırın, ihmal etmeyin!
ilgin6 Cigdem07 kendiside cok gerekli bisey olsa devlet verir bu aşıyı. Anneye babaya karari birakmaz dedi. Ve yaptirmadik
Gzmdgn Merhaba bende yaptırdım 2 gün oluyor. Bebeğim her gün kakasını yapardı bugun yapmadı aşıdan olabilir mi ki ? Bir de kaç güne kadar yan etki gösterebilir?