-Tugce07- Merhabalar bebişler iniz memede uyuyunca gazını alıp mı yatırıyorsunuz yoksa direk yatağına koyuyormusunuz
Esra_ipek -Tugce07- Bende çok merak ediyorum😊 Ben bazen gazını çıkarmaya çalışıyorum ama yeni yediği için ve uyuduğu için hırpalamak istemiyorum çok gazı olsa uyuyamaz zaten diye düşünüyorum 🤨
idil1990 -Tugce07- valla ben dogdu dogali gece gaz cikarmiyorum.gunduz emerkende Uyursada temkinli yatiriyorum. Geceleri gaz cikarmaya calistigimda benimki omzumda hep uyuyor nasil cikariyor insanlar gece onuda cozemedim. Bizde sabah kalkinca bol bol cikartiyoruz dogdu dogali boyle
defnesmomm -Tugce07- hangi ayda olduğuna göre değişir sanıyorum. Benim kızım 3 aylık, gazını çıkarmadan yatırıyorum, hiç de geri uyanmıyor gazı var diye 🤷🏼♀️ Gaz sancılarımızın olduğu 1-1.5 aylık dönemde çıkarıyordum 🌼
Birkoalaanasi Gazını almadan yatırırsan hem gazi birikip sıkışabilir hemde çok çabuk uyanacaktır gazdan. Belli bir süre emzirdikten sonra gazını alıp, tekrar uykuya dalana kadar emzirirsen ikinizde rahat edersiniz 🦕
-Tugce07- Yaman-eylus kaç aylık bebeğiniz bende ilk defa çıkarmadan yatırdım çıkarmaya çalışınca uyanıyor 😥
Ballevlat Bebekten bebege degisiyor bence, benim kizim 3.5 aylik ve artik gaz hic cikarmiyorm ben memede uyumayada alisti zaten emzirip yatiriyorm gaz sorunuda yasamiyoruz cok hareketli oldugu icin kendi cikariyor
-Tugce07- Deletedmom414 ama sabahtan beri çıkartmak için omzuma aldığımda kalkıyor ve tüm gün uyumadı bende ilk defa şimdi çıkarmadan yatırdım inşallah rahatsızlanmaz 🤦🏻♀️
-Tugce07- defnesmomm biz ne kadar çıkarsak hala gazlı hala huysuz 1 buçuk aylık inşallah biter bu gaz olayımız
Yaman-eylus -Tugce07- şu an 3 aylık olmasına 10 gün kaldı ama o zamandan beri hep yüzüstü yatırıyorum kendisi kıpırdanırken çıkartıyor alıştı artık bende sizin gibi bir gün baktım uyuyor çıkarmıyor bi deniyim dedim artık öyle alıştı o da 🙂
Deletedmom414 -Tugce07- bence 3 ay olana kadar cikarin sonra krize girer gibi kasılıp kalıyorlar yazik
Balbademim3 -Tugce07- 4 aylık. gece gazını çıkarmıyorum zorunda kalmadıkça emip uyuyor zaten gündüz olunca gün içinde bol bol gazını alıyoruz . Gaz sancımız falan da kalmadı çok şükür