meryembrl Kızlar bebegim 5 aylık hiç elbise giydirmedim şimdiye kadar böyle rahat pamuklu elbise alsam kullanışlı olur mu sizce rahat oluyo mu? Onun dısında yaz için neler almalıyım oturan bir bebek olacak nelerle rahat eder sizce bu sıcaklarda?
Tuuce7 meryembrl Biz 4 aylığız elbise arada bir giydirdim. Külotlu çorap ile giydiriyorum. Musçorap cinsinden olan ile kalın yünlüsünden değil.
Deletedmom201 meryembrl ben iki tane almıştım ama tam olarak yürümeden elbise giydirdiğin anlaşılmıyor 😄 ama alın tabi. Rahat eder. Genelde ben hmnin 5li kısa tulumlarından aldım. Tulum giydirmek rahat oluyordu.
Alyaduru meryembrl elbise meselesi yürümeden çok da iyi olmuyor etiketleriyle kaldırdım elbiselerini hep yürüdükten sonra giymeye başladı.Tercih sizin tabi ki Lcw H&M bakabilirsiniz lcw de penye elbiseler oluyor
Nebicimanne meryembrl evde sadece zibin dışarda elbise sort tulum sortlu takim şeklinde takılmıştım geçen yaz 6-9 ayına denk geliyordu o dönemde elbise çok görünmüyor ama ben seviyorum çok tatlı oluyordu 😊
meryembrl Deletedmom201 şortlu tulumları söylüyosunuz demi bana da onlar çok kullanıslı geldi.tşk ederim🤗
Deletedmom310 meryembrl ben iki aylıktan beri giydiriyoruz.altina külotlu corapla.cokta güzel oluyor :)