Keremozaninannesi Kullanıp memnun kaldığınız akülü araba modeli var mı kızlar yada alırken dikkat edeceğim şeyler neler? Fiyat aralığım 750-1500 tl bisiklette olabilir kararsızım baya 18 aylık oğluma alıcam ?? 😊
Sevdaysl Keremozaninannesi canim kullanmadım ama bizde 16 ayligiz alırsam bisiklet düşünüyorum akülü araç icin zemin katta oturmaniz gerkiyor yakınınızda park alanı olması gerekiyor diye düşünüyorum. Bide benim oglum çabuk sıkılıyor binmek istemezse hem akuluyu hem oğlanı nasil taşırım
Keremozaninannesi Sevdaysl bizim kendi aile apartmanımız aşağıda bırakmak için yerimiz var bahçemiz var mahallemiz cok sakin kimse disarda olmuyor araba fazla gecmez eşimin arkadaslari hediye olarak almak istiyorlar eşime yok dedim ama ısrar etmisler 🤷♀️
Keremozaninannesi Sevdaysl iste ne alacagima bakiyorum karar veremedim kimi memnun kimi hic onermiyor
Biskusunannesi Bende düşünüyorım ama araştırmalarıma göre 6 wolt luk değilde 12 woltluk almanız daha iyi sürüşü felan daha güzelmiş hemde daha kaliteli olur ama öyle marka felan henüz aklımda yok
Keremozaninannesi Biskusunannesi anladim evet yorumlardada 12 woltlukları önermişer biraz daha bakayım,acele etmek istemiyorum teşekkür ederim 🙏😊
Cennet-Kokulum Keremozaninannesi ebebek markası baby toys strom akülü araba ama ben N11.com sayfasından sipariş vermiştim sanırım kalmamış çünkü son 8 adet kalmıştı bir bakın isterseniz yinede
Keremozaninannesi Cennet-Kokulum inşallah hediye olmasa asla almam çok gereksizde iste ne yapayım 🤷♀️😁