Selam Kızlar buraya yazmamın amacı sizinle dertleşmek ne yazacağımı nerden baslıyacagımı bilmiyom. 21günlük anneyim psikolojim alt üst oldu. Bu durum normalmi yoksa ben delimiyim. Eşim sürekli deli olduğumu doktora gitmem gerektigini söylüyor bana benmi abartıyorum aranızda bu buhranı yaşayanlarda varmı. Eşim beni hiç anlamıyo benim ne yaşadığımı ne hissettigimi anlamıyo. Bütün gene kavga ettik. Kavgamızın sebebi sürekli oyun oynaması iftara kalmış yarım saat sofrayı hazırlamak için mutfağa geçtim kuzum orda yatıyo bi anladı bakmadım ikinciye ağladı sinirlendim cocugu yanıma aldım. Kafasını oyundan kaldırıpta çocukla ilgilenmiyo. Benim demek istediğim bu biraz baba olduğunu anla dedim tepeme kadar geldi. Sürekli yapıyo bunu elinde bi telefon başka yaptığı bişey yok. Çocuğum azıcıkta atlasa benim içim parcalanıyo neymişte çocuk çok aglayackmış bakması için. Bu şekil düşünüyo. Kavga uzadı birbirimize girdik git yanımdan diyorum gitmedi bende vurdum oda bana vurdu Tokat ama hayatımda böyle bi Tokat yemedim beynim varya resmen yukarıya çöktü indi sanki böyle bişey yaşamamıştım ben. Çok kırıldum ona. Onun hakkında düşündüğüm hayalini kuruduğum bütün güzel şeyleri bi anda yok etti. Ünancım kalmadı. Bir kaç gündür Sırf çocukla ilgilenmiyorsun diye ufak kavgalar ediyorduk Tabi sonunda ben anlıyorum bugun sütümde Azalma hissettim herzaman dolupta sagdıgım gögsümden bugün çocuğuma tek yetiştirebildim. Üzülüyorum halimizi gördükçe. Tek istediğim beni biraz anlaması bu süreçte bana biraz destek olması daha bana dikişinde nasıl oldu diye bile sormadı.benmi abartıyorum ne yapmam lazım bana bi akıl verin nasıl davranmam gerekiyor onun istediği gibi susup çocuk bak yemek yap sıradan karı koca mı yoksa benim dediğim gibi her işi birlikte omuzlanalım gibimi. Ne yapayım ben.