Pisipisi Karnı aç emmiyor aç olduğu için uykuya dalamıyor herşeyi deniyorum ayakta yatarak uykudan uyanır uyanmaz hiç birinde emmiyor kendini ya kaldırmaya çalışıyor yada yay gibi geriyor 😔 çıldırmak üzereyim tek başıma bakıyorum çok yoruldum
Umutkusu Pisipisi 5 ay olacak birkaç güne ama hala aynı inşallah geçicidir. Sağlıklı olsunlar da gerisi geçecek şeyler
Araseymen Pisipisi üsteleme bence canım biraz kendi haline bırak sende yıpranmışsın bu şekilde zaten bu ayda meme reddi oluyor olmadı kendi boynuna sevdiği oyuncağını as ilgisini çekecek bise renkli bir cisim falan ben oğlumu mama ile besliyorum o da mesela karnı açken etrafı izliyor ne tarafa dönüyorsa biberon oraya doğru gidiyor artık 😂 sütünü sağıp siringayla vermeyi dene biberonla memeyi bırakır çünkü.
Pisipisi Araseymen şırıngayla da iç iç bitmiyor ki canım bide biberon da kabul etmiyor zaten inat edip aç bırakıyor kendini hoplaya hoplaya ayakta emzireyim diyorum yatak odasının camına 4 kat koyu renk çarşaf gerdim karanlık oda yaptım gündüz orda emİrmek için ama yok yok yok olmuyor çıldırmak üzereyim açlıktan ağlıyor uyumuyor Yinede emmiyor 🤦🏻♀️
elvinazra-27 Pisipisi aynı durumdayız ve ben de artık delirmek üzereyim 12 saat bir bebek aç kalır mı bizimki kalıyor. Artık sabrım tükenmek üzere çok yoruldum . İki haftadan daha fazla oldu bu şekilde. Korona olmasa gideceğim hastaneye ama onu da yapamıyoruz
Reyhanbal Pisipisi 1 hafta sonra 5 aylık olucak şu iki haftadır bitirdi beni resmen. İftar sahur çocuk ev işi çok yoruldum. Kimseylede görüşemiyoruz ki oyalasın biri. Sabır diyip dayanmaya çalışıyorum. Hayır bide tatlı gülünce unutturuyo herşeyi :) ama en zor zamanımdı doğduğundan beri
Sumeyye-buglem Pisipisi ya bnde öyleyim uyudugunda emziriyorum yatarknde mama veriyorum yoksa ac ac uyuyor cnm sıkılıyo