Firdevs_Demir06 Merhaba benım cocugum 4 ay 14 gunluk rota asısısnı yaptırmadım daha yeni ogrendım su anda yaptırmakta terddut ıcındeyım yaptıran varmı
elizinannesi-19 Firdevs_Demir06 ona doktorunuz karar verecek. Size aşı çizelgesi oluşturuyor ve ona göre yapıyor. Bizim doktorumuz 3. Ve 5. Ayda uygun gördü. Aylık aşılarının olmadığı ayda. Birde menenjit var. Ağır bi aşı olduğu için aylık aşılarla bir olmaması gerekiyor.
Purple13 Firdevs_Demir06 canım bağırsak düğümlenmesini ilk defa duydum doğrudur belki. Önemli olan son dozun 6. Aya denk gelmemesi diye biliyorum ben.5. Ayda son doz alınıyor. Öyle araştırmıştım 🤷♀️
RundownMom Firdevs_Demir06 ilk dozu en geç 3 ay 15 günlükken yapılıyor. ilk dozu zamanında yapılmadıysa 2. Si yapılamıyor diye biliyorum
Ebru-75 İki defa yapılıyor rota aşısı özel aşı fiyatı 300 TL birincisi 3. Ayda ikincisi ise 5. Ayda yapılıyor ben 2 hafta sonra yaptırııcam üç aylık aşıısnı
Firdevs_Demir06 Roto asısısnı 4 aylıkken yaptıran oldu mu ben bugun lokman hekim hastanesi ne goturdum 4 ve 6. Aylarda ıkı kerede yaptırabilirsiniz dediler ama bazı doktor da bagırsak dufumlenmesı olabiliyor diyor