dnzsrn Merhaba bebeğim dün sabah verem aşısı oldu bugün doktor kontrolünde hastaneye gittiğimiz için eve gelince yıkadım. Hemşire 3 gün yıkamayın dedi ama yıkadım. Bir şey olur mu?
Begonia4 dnzsrn Nasıl cesaret edıyorsunuz üç gün su değmemesi gerekiyor aşı yerine. Ben 4 gün yıkamadım
elizinannesi-19 dnzsrn bence bi doktorunu arayın sorun bi problem olur mu diye. Keşke yıkamasaydınız ama olmuş bi kere. Sizde haklısınız ortalık virüs kaynıyo. Numarası varsa doktoru arayıp sorun hemen. Gerekli bilgiyi o verecektir. Umarım bişey olmaz 🤲🏻
dnzsrn Merve aşıdan sonra hemen yıkamadım 1,5 gün oldu bugün doktor kontrolüne gittiğimiz için gelince yıkadım
Misirekmegii Yikama dedi ama yıkadım bravo ozaman keyfi söylüyorlar zaten yıkama diye🤦♀️başına buyrukluga ne gerek vardıysa. virüs yayanlar gibi bize bise olmaz kafasindasiniz. Inşallah bisey olmaz kolunu yıkamasaydınız bari🤦♀️
dnzsrn Misirekmegii böyle bir yorumu neden yapıyorsunuz virüsten korktuğum için yıkadım foruma yeni üye olup benimle aynı durumu yaşayan var mı diye sormak istedim ama görüyorum ki her önüne gelen yorum yapmak için yorum yapmış size bravo
Misirekmegii dnzsrn benmi foruma yeni üye olmuşum burda herkez fikrini beyan etmiyor mu ettim bende.motivemi etmem gerekiyordu illa
dnzsrn Misirekmegii fikrinizi güzelce beyan edin başına buyruk veya virüs yayanlar gibi diyerek değil ne güzel insan yaftalıyorsunuz hemen
Bgmbgmbgm dnzsrn bişey olur mu bilmiyorum da yıkamayın dediklerine göre vardır bi bildikleri.. koluna su değdirmeseydiniz keşke sadece vücudunu yıkasaydınız..
Deletedmom336 dnzsrn doktora goturmeseydiniz keske erteleseydiniz ozellikle soyluyolar yikamayin diye verem asisi tutmayabiliyor onemli bir asi