BirTazeAnne İyi geceler mi diyim hayırlı sabah lar mı bilemedm gecemiz gündüzümüz bir artık😅 arkadşlar şimdi şöle oluyo🙄 gecelerden bahsediyorum bu arada. Acıkıyo uyanıyo emiyo gazlı yatmasın diorm gazını çıkarıyorum tekrar uyutmaya çalışıyorm derken 1 1 buçuk saat oluyo. E şimdi uyusa yine bi saat uyancak diyorum tekrar emziriyorm bnmde uykum bölünmesin die e yine gaz çıkarma faslı filan uyuması baya uzuyo. Bu kısır döngüyü nası kırıyorsunz? Sizler napıyosnz? Yoruldum valla😳
Deletedmom02 BirTazeAnne 3 ay bu döngü devam ediyor emzir gazını çıkarayım 1 saat geçti 1 saatte uyur geri uyanır devamlı hep böyleydik bide koliktik o gaz kolayda çıkmaz 🤦♀️🤦♀️ Ay geçti o gün hemcecik su gibi şükür şu an herif gibi yanımızda uyuyor 😍
Seydaakcakaya Ben gündüzlerı emzırdıkten sonra gazını çıkarıyorum gece uyanıyo acıktıgında emzırırken uyuyor yine gazını çıkarmadan yatırıyorum uyuyor rahatsız olsa uyumaz heralde emerken uyudugu ıcin hıc ellemıyorum tabi her bebek bir olmaz bızımkının düzeni böyle 39 günlüğüz değişmez inş😊