Gamzeli Minnakbiranne oncelikle bol su icin ve bol bol ilik dus alin hemen her gun havalr guzel nasilsa. Bulgur pilavi,marul,dereotu,borulce yemegi,kuruyemisler,kuru incir,kuru dut sutu arttiran besinler birde gogsunuze masaj yapin bolca emzirin 🥰
ZyNpYigit Minnakbiranne insallah olur bn.nler denedim olmadi dolu dolu 3 ay emdi suan.meme mama gdioz onmzdeki ay ek gda
Birkoalaanasi Bebeğinle ten teması yapın çırılçıplak, gün aşırı duş al. Bebeğin beş dakika bile uyusa sende uyu. Iki saat dolmasını beklemeden emzir. Sütün hep var gibi düşün. Mutlu ol, olumlu düşün. Günde en az iki litre su iç. Kuru meyvelerden hoşaf yap. Tahin ve tahin helvası çok güzel süt yapar. Dereotu, boza bende çok işe yaramıştı. Düzenli dengeli beslen.
Sem2555 Bir bardak su 2 çay kaşığı çörek otu at kaynamaya çıkınca ⅗ dk kaynasın ılıktan biraz sıcak iç %100 işe yarıo canım
2_kiz_annesi Benim 2 kizim oldu 2sindrde anason rezene tane kimyom ihlamir isirgan aldik aktardan isirgan ve ihlamuru birer tutam koyuyorum digerlerini karistirdim 1 yemek kasigi koyuyorum bi kaba maynak su dokuyorum ilininca suzup iciorum bol su ic bide goguslerini sicak su ile yika asagi dogru sagar gibi bastir cogalio hemen
AsilZeynepp Minnakbiranne kuru soğan çok süt yapıyor bende canım, soğan salatası falan yapio ye ıstersen dene bi bulgur pilavida yapıyor derler denemedim onu hic
AsilZeynepp Minnakbiranne inşallah bide bolbol su iç ihmal etme çok faydası oluyor canım, ilk zaman useniyodum su içmeye suyum olmuyodu mama vermek zorunda kalmistimsonradan günde 2 lt geçiyor su içiyorum arttı şükür