Bugsebaz Kızlar bebişimin kıyafetlerini ilk kez yıkayacağım evimde sadece Dalan Roxy toz deterjan bahar çiçekleri olandan var şimdi bununla mı yıkayayım yoksa sıvı mı önerirsiniz yumuşatıcı da kullanayımmı ?? Önerilerinizi bekliyorum kızlarrr
RabiAsya Bugsebaz Ben hem dalan roxy kullanıyorum hem duru granül. Denemek için ikisinden de almıştım ikisinden de memnunum 🌿
Henza Bugsebaz onla yıkayabılırsınız ben sıveno marka deterjanla yıkıyordum yenı yenı normal deterjana gectım
Birkoalaanasi Duru granül matik çok güzel yıkıyor. Ben çok memnunum, dalin bahar ninnisi kullanıyorum yumuşatıcı olarak 🐙
Zumraa12 Bugsebaz doğduğundan beri dalan roxyi kullanıyorum 6 aylığız şuan memnunum canım yumuşatıcı da dalin bahar ninnisi kokusu Bi harika 😉
Merve201119 Bugsebaz ben uni baby sıvı deterjan kullandık şuan 15,5 aylık ve artık kendi deterjanimizla yikamaya başladım
Mom0870 Bugsebaz Roxy tortu bırakıyor ben çok sevmiyorum onu. Mümkünse sıvı kullanmalısın. Babys green kullanıyorum ben tamamen organik. Kokusuz tercih ediyorum 6 aylık olacağız bazen kokulu olarak duru granül kullanıyorum ona bile yeni başladım az koyuyorum zaten. Minoris de güzel onu da önerebilirim bir de ebebek baby me granül sabun dalana göre daha iyi hem içeriği daha temiz hem kokusu hafif
Muzisyen-anne Bugsebaz ilk bununla yıkamıştım aralıkta hamileyken 🥰 şimdi o zaman yıkanıp ütülenen büyük beden kıyafetleri giydirdiğimde falan misler gibi kokuyor alerjide yapmadı
VERA19 Bugsebaz Yumuşatıcı kullanmıyorum hem kimyasal hemde gerek yok.Uni baby ile yıkıyorum bebeğimin çamaşırlarını memnunum😌
gozdeninannesi Bugsebaz Sadece duru granül matik kullanıyorum kokusuda çok hoş ve lekeleri çok güzel çıkarıyor tavsiye ederim👍