Hifammm Kizlar kizım emmek istemiyo mama veryrm ek olarak ama herzaman mama vermek yerine arasa sagip vereym dedm. 2 gsten tollan 80 cc sagabildim. Sutum az mi cogaltmak icin neler yapabilirm lutfen yarmci olun.
birkuzuhikayesi Hifammm hayır az değil. Kaç aylık bebeğin . Düzenli sağarak sütünü arttırabilirsin ama dikkat et biberona alışıp meme reddi yapmasın
mino01 Hifammm bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama, ileri doğru bu sür asla yetmez 🤷🏽♀️ İlk 1 ay sütüm yetti. 60 lardaydı iki gögüs ama sonra maalesef mama da vermeye başladım.
Merve_Kumsal90 Hifammm sürekli emzirirsen sütün artar. Ayrıca bebekler sağım makinalarından daha iyi sağım yapar. Ondan böyle düşünmeyin. İlk 40 gün doyma kriteri 24 saat içinde 3 tane 1 TL büyüklüğünde kaka dır. İlk 6ay ise 24saat içinde bir margarin ağırlığında çişli bezdir. Bunları sağlıyorsa bebeğiniz doyuyor demektir. Sürekli teklif edin emmeyi.. Uyurken emzirmeyi deneyin
mino01 Hifammm bende çok denedim sütüm artısın diye. Süt attıran damla, çay, helva, hurma , rezene kim ne derss denedim kısacası ama olmadı 🤦🏽♀️ Damarda olmayınca olmuyor
pinkman birkuzuhikayesi bende arkadaş gibi durumdayım. Bebeğim sütün son kısmını emmiyo 5dk emip bırakıyo bende kalan sütü sağıyorum dünden beri 20ccfalan çıkıyo. Nasıl bi teknikle sağım işlemi yapmalı hem sütüm artsın?
Bebek111 Benim bebeğim 2 aylık iki gögüsten sağıyorum 50 cc çıkıyor içiyor 2 saat arayla veriyorum mama vermiyorum ben doyuyor çok şükür
Hifammm Merve_Kumsal90 kizim 4 aylk dogdugundn beri istekli emmedi hep aglauarak. Simdi sekilden sekile giriyorum tek emsin diye farkli pozisyonlar denyrm ama doymuyo.
Bebek111 Hifammm Yok önce meme veriyorum emmeyi bıraktıgı zaman kalanı sağıyorum bazen meme vermiyorum direk sağıp veriyorum elle sağınca daha çok süt geliyor biberonu gögsümün altına koyuyorum içine elimle sağıyorum süt daha çok geliyor öyle sağdıkca
mino01 Hifammm 4 aylık bebeğe 80 yetmez bence. Biz 3 aylığız 120 içiyoz 4 saate bi 🙄 bazen 140 ta oluyor
mertinannesi_ Hifammm ben ilk baştan meme reddi yaşadım sagarak verdım ama sonradan azaldı ve kesildi şuan bir damla dahi sutum gelmıyo
Hifammm Merve_Kumsal90 surekli emmek istiyo artk doyup doymadigini anlayaabiliyrm. Acktgi zaman biberonu heyecanla cekiyo diger turlu almiyo zaten
Merve_Kumsal90 Hifammm bebekler sadece aç olduklaeınsa değil;kendini güvende hissetmek istediklerinde, susadıklarında, gaz sancısı çektiklerinde, uyumak istediklerinde de emmek istiyorlarmış.
birkuzuhikayesi pinkman her emdikten sonra sağman artırır. Emme süresi uzunda aralardada sağabilirsin ama dikkat edin biberona alışıp meme reddi yaşamayın
balcicegin_annesi Hifammm helva ye canım benim artmaya başladı sanki başka bir şey yemedim demedik bana o yaptı