Edaemralp Arkadaşlar oğlum 8 haziranda 2. Doz rota aşısı olacak. Menenjite hemşire istersen onu da al yapalım dedi. 5 aylık olmuş oluyor oğlum. Siz menenjiti kaçıncı ayda yaptırdınız? 3 doz olduğu söylendi bide bana öyle mi acaba
defnesmomm Edaemralp menenjiti sağlık ocağında sordum, bebeğim 3 aylık. Bu ay yaptırabilirsiniz dedi, 3 doz oluyormuş. Yarın doktorumuza soracağım bir de.
Tanereyluldeniz Edaemralp evet menenjit 3 doz. Ne kadar tutuyo o rota ve menenjit aşıları acaba tam olarak
Jelibon88 Edaemralp biz önce rotalari yaptirdik menejitlere 7. Ayda başladi doktorumuz 9.ayda 2. Dozunu oldu şimdi 13 aylikken son dozlarini olacak ağir aşilar biraz bebeği zorluyor
Melegimmm9 Edaemralp aslında doktorunuzla bir aşı takvimi çıkarsanız daha iyi olur biz 2-3-5 aylarda rota olduk 7.ayda menenjite başlıycaz doktorunuzla çıkardığımız aşı takvimimize göre 😊
defnesmomm Flzkryr biz rotanın ilk dozunu 2.ayda yaptırdık. Menenjiti de yarın doktorumuz ne derse ona göre yaptıracağım.
Edaemralp Jelibon88 evet ağır diyorlar ben daha menenjite başlamadım ikisini aynı gün yaptırınca da ağır gelir iyice diye düşünüyorum o yüzden tedirginim aslında
Edaemralp Melegimmm9 ya bizde aşı takvimine göre yapıyoruz ama menenjiti hangi ay istersen başlarız dedi o bana garip geldi yani belli bir ayı var Mı yok mu onu anlayamadım
Tanereyluldeniz Edaemralp vay anam vay. Allahım güç kuvvet versin şu zamanda bu meblaları verenlere 😕
Edaemralp Tanereyluldeniz öyle pahalı ama napalım mecbur yaptırıyoruz konu yavrumuz olunca inanın insan herşeyden kesip yaptırır. Bizde öyle