Hllugr Kızlar merhabalar bebekleriniz siz birşey gösterdiğinizde tutuyor mu bu aralar tutmayı öğrenmesi gerekiyor ama benimki hiç tutmuyor bol bol elini yumruk yapıp ağzına sokuyor emziğini tutuyor ama bence bilinçsiz sizinkiler nasıl birşey gösterdiğinizde tutuyor mu😑😊
iremceren Hllugr bir şey gösterince tutmaktan ziyade kendisi battaniyesini kıyafetlerini tutuyor gösterince bilinçli tutmuyo eline tutturursan tutuyo inş anlatabildim ya 😅
Eternity Hllugr Benimki 1 ay öncesinden tutmaya başladı bilinçli, gösterince uzanıyor tutuyor ama sadece sol eliyle, sağ eliyle bilinçli tutmaz etraftakileri tutar. Bebekten bebeğe değişir, bu oturması gibi bir şey, endişe ediyorsanız etmeyin ❤️❤️
morsevenanne Hllugr 31 Ocak biz 😂 benim bebeğim de ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyor tutma olarak da oyuncak vs uzatınca almaya çalışıyor gibi ama tam değil yani biraz daha zamana ihtiyacımız var diye düşünüyorum 🙏
Gltbb Hllugr benim kızım da elini yumruk yapıp ağzına sokuyor bir de kucakta olmaya alışık olduğu için yere koyduğumda başını kaldırıp kalkmaya çalışıyor sanki kalkabilecekte 😂😂
Hllugr iremceren ya çok uğraşıyorum ben tutsun diye eldiven çok uzun süre mi taktim acaba ondan mi ellerini tanımadı tutma becerisi gelişmedi acaba diye düşündüm o yüzden 😊 ama bilinçli şekilde elini ağzına götürüyor sadece birşey tutamiyor
Tuba92 Hllugr eli ağzına giriyorsa büyükler ağzının yolunu bulmuş der doktorlar da bumu sağlıklı buluyor
iremceren Hllugr ellerini keşfetmeyi daha çok sevmiştir tutmaya da çabalar hiç problem etmeyin ❤️❤️❤️
Hllugr Gltbb ya benimkide kucakta olmaya alisik napıcaz bu durumu bilmiyorum kollarım kopuyor artık bide gündüzleri hiç uyumuyor😊
fistikcisahap Hllugr tutuyor gibi elini ağzına götürüyor, salyaları akıyor 🥰 gülüyor ses çıkarıyor cevap veriyor bolca ki iki aylıktı bunu yapmaya başlayalı çok konuşuyorum çünkü hareket ediyor bolca debeleniyor ilgi bekliyor oyun oynamak istiyor, bahçede iki turlayınça yorulup uyuyor 😍
Hllugr fistikcisahap valla benimki gündüzleri uyku nedir bilmiyor uykusu bi düzene girseydi hayırlısıyla 😊 benimkide çok debeleniyor ses çıkarıyor bi tek birşey tutmaya çalışmıyor o yüzden tedirgin oldum bende bebekten bebeğe değişiyor sanırım ya
Tuba92 Hllugr benim ki felaket saçımı tutuyo mememi tutuyo 😃 bunlar yeterli mi bilemiyorum üstelik ağzına benim ki de yumruk yapıp sokuyor sinirlenince acayip agresif bir oglusum var da 😃