Bsradkn Merhaba bebeğim 4 ayı bitmek üzere çok ağlıyor huysuz ve gündüz leri uyumuyor önerilerinizi alabilirim
mom0989 Bsradkn emiyor mu ? Gazı var mı ? Bunları takip etmen gerek canım. Odayı loş ortama getir uykusunu takip et. Uykusunu atlarsa ya da geldiği zaman uyumazsa üst üste biniyor uykuya geçişi zorlaşır ve huysuz olur.
morsevenanne Bsradkn benimkide uyumuyor gazı mazı yok gayet keyfi yerinde lâkin asla uyumuyor 3 ay 21 günlük 🤷♀️
Bsradkn annediyeabartmayin gazılı bir bebekse uyumaz zor uyu benim bebeğimde gazlıydı zor uyuyordu durmadan masaj yapıyorduk
annediyeabartmayin Bsradkn gaz için damla kullanıyoruz. Gazını çıkarabiliyor o yüzden. Keyfi de iyi emiyor oynuyor sıkılınca gezdiriyorum uykusu gelince uyutmaya çalışıyorum tam uyudu diyorum beşiğine koyunca hiç uykusu yokmuş gibi gözlerini açıyor
Bsradkn mom0989 emiyor çok şükür gazını artık kendi çıkarıyor damla kullanıyorum sadece 20 dk uyuyor en fazla uyuduğu yarım saat
Ezghsynn Benimkinde 2 aylık uyumuyor gündüzleri uyusada en fazla l 20 dk sonra uyanıyor bir daha uyumuyor
Eyda Benim bebegim 3 aylik olucak. Bizde de durum ayni. Emerken uyuyakaliyor yatagina koydugum an gozleri aciliyor. Uyku gozlerinden akiyor ama hala uyumuyor. Bende mi sorun var ben mi uyutamiyorum anlamiyorum ki 😒
Eyda Aksamlari rahat uyusun diye dus aldiriyorum. Odamiza cikiyoruz emiyor. Aksam bile uykiya dalmasi 2 saati buluyor 😒
Yamanmasal28 Bizde 2 ay 23 günlüğüz yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum benimki ne uyuyor nede ayık kalmak istiyor sallıyorsam yada meme de ise uyuyor ama durduğum an geri kalkıyor 😒
Bsradkn Herkeste durum yani çözüm yok duş aldır oyna gezdir odayı havalandır odayı loş yap karanlık yap hepsini denedik ama uyku yok yatağa koyduğumz anda uyanıyor uyumamak için direniyor resmen bunu neden yapıyor bilmiyoruz acaba diş mi ?