xxdemirxx Geçen gazla ilgili post açmıştım bu sefer kaka gazı çıkarıyor fark edebiliyorum ama bazen Birgün boyunca kaka yapmıyor bazen sadece sabahları günde bir kez yapıyor çok ıkınıyor ağlıyor böyle bisey yaşayan annelerimiz var mi neler yaptınız ?
Mucizemveben90 xxdemirxx aynı sorun bizdede var bir kere anca yapıyor 10 gün yapmaması normal diyorlar ama benımkıde ıkındıgı ıcın yapması gerek diye düşünüyorum
Mirayimran xxdemirxx düzene giriyor yavaş yavaş bizimkide 3 4 güne 1 yapıyor artık o dönemlerde 10 11 gün yapmadığı oluyordu
Gulmrt xxdemirxx 10 güne kadar normal diyof doktorlar emmesi nasıl? Bacaklarını bisiklet hareketi ileri geri gaz hareketleri ve gaz masajı yapsanız bir de ayak altındaki karın noktalarına masaj uygulayın bizde işe yaramıştı
xxdemirxx Mucizemveben90 doktoruna yazdım daha cevap vermedi evet bende öyle düşünüyorum ve bencede öyle yoksa ağlamaz sizin ne kadarlık biz daha 1 Ay 11 günlüğüz
Mirayimran xxdemirxx gliserin kansuk var fitil doktorumuz onu vermişti 1 defa kullandık yaptırdı bidaha da bu kadar uzun süre yapmamazlık yapmadı çok huysuzluğu varsa doktorunuzdan bunu isteyebilirsiniz oda önerebilir zaten