nursenaydn07 Merhaba hanımlar 7 gün sonra bebeğimin 1.ay aşısı var ve aynı gün 1 aylık kontrolü var kontrolde kalça muanesi yapıcak ama internette okuduğumda kalça kontrolünden önce aşı vs. birşey yapılmasını istemiyorlarmış bu konu hakkında bilgisi olan varmı
newmoom nursenaydn07 yooo alakası bile yok Benim bebeğim 1 ay 15 günlük iken kalça ultrasonu çekildi. Aşısını da yaptırmıştım
Minikpandalarinannesi nursenaydn07 tatlım 1 ay kontrolune gıttıgınde doktorun vuruyor aşısını da benım ıkıncı bebegım ıkısındede aynı sı oldu farklı hastanelerde dogum yaptım 1 aylık kontrolde aşısını da vuruyorlar bızde 45 günlük olduk diğeri de 2 yaşında 😊
Aneslina nursenaydn07 benim bebeğim 26 günlük 4 gün sonra aşısı var ama yasak olduğundan bir kaç gün ertelenecek mecburen aşıları ama bunu ilk kez duydum 👀
Minikpandalarinannesi nursenaydn07 ala ala soktor kontrolun yokmu aşılar bedava doktorun vyrması lazım normalde şöyle yap ozmam sabah dan doktor kontrokune gıt oğlende sağlık ocagına aşıya git tatlım
nursenaydn07 Minikpandalarinannesi Yok hayır doktor vurmuyormus o değil burda sağlık ocakları sadece sabah 9-10 arası bebeklere bakıyor virüsten dolayı en kötü sağlık ocağını arayıp sorucam nasıl yaparız diye