-Sunshine- Arkadaşlar oğlum 9 ay 10 günlük bi haftadır bezi hep kuru oluyordu bugün bezini değiştirdiğimde bezinde turuncu gibi lekeler vardı şuan malum ha diyince hastaneyede gidemiyoruz başına gelen varmı 🤦♀️
Asli92 -Sunshine- valla gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla havalar ısındı susuz kalmış olabilir. çok terliyorsa eğer kızımda da azalma oldu kuru bez alıyorum yada az çişli doktoruna kontrole götürcem her ihtimale karşı
Nursma -Sunshine- benim de kızım 6.5 aylık dün gece taktğm bez de koyu renkli enfeksiyonu yok daha dün baktırdık böbreklerinde vs bir sorun da yok çok şükür. Gece beslenmek için sadece 1 kere uyanıyor gün içerisinde de baya su veriyorum açıkçası çünkü havalar sıcak terliyor haliyle ama nasıl bezi öyle olur anlamıyorum. 🤦
mihrosum Kuzum susuz kalmıs. Ya yetersiz beslenıyor(eger beslenmesi guzelse susuz kalmıs) su vermelisin. Bu ara bebeklerin geneli az cıs yapıyor cok sıcak cok terliyorlar
Yusufunminikannesi Eğer cis rengi koyu renk ise susuz kalmış demektir açık renk olduğunda su iyi içmiş demekte
-Sunshine- Yusufunminikannesi Teşekkür ederim canım suyu cok içiyorum ama biraz daha cok sıvı seyler vereyim o zaman
-Sunshine- Nursma Bizde aynıyız gün içerisinde suyu cok veriyorum gece uyandığında bile veriyorum ama demekki yeterli gelmiyormuş.. Bi yerde okudum az önce bebeklerin her 1 kilosu için 100 ml su verilmeliymiş. Mesela 9 kiloya günde 900 ml su içmeliymiş.
Nursma -Sunshine- valla benimkisi kilosundan da fazla içiyo o zaman çünkü biberon ile veriyorum bardak ile veriyorum baya da içiyor ya üşütmus biraz dün doktor öyle söyledi acaba ondan mı rengi koyulaştı diye düşünüyorum 🤷 eşim öyle diyor çünkü