12345678b Kızlar bebegım 3 aylık saglık ocagı bu aylardw özel aşıları var dedi. Rota ve menenjit. Yan etkılerı bıraz fazla sana kalmış ister yaptır ıster yaptırma dedı. Sizce sizler yaptırdınız mi? Yaptırmayan annelerde varmı
Purple13 12345678b ben menenjitleri yaptırmadım doktorum daha söylemedi. Rotaları yaptım hatta bugün son dozu vereceğim. Menenjitin yan etkisini bilmiyorum. Ama rota bizde bir şey yapmadı.
Ademalp 12345678b diğer aşıların yan etkileri nasılsa bunlarda öyle aşırı bir yan etkisi yok. İkisini de yaptırdık bir sıkıntı yaşamadık.
Deletedmom388 12345678b Yan etki hiç yaşamadık biz doktorum da önerdi biz yaptırdık,bence yaptırılmalı🌸 rotayı 2 doz yaptırdık,menenjit 2.doz için bayramdan sonra gidicez inşallah
Tugce2020 12345678b rota süt alerjisi olan çocuklara yapılmıyormuş canım süt ürünleri yiyorsan ve sıkıntı yoksa yaptır ama süt ürünleri tükettiğinde sıkıntı yaşıyorsan yaptırma bide bunu tam bilmiyorum ama rotanın etkisi beş yaşına kadar diye duydum bana o yüzden çok gerekli gelmedi