essea Merhabalar bebeğim 38 günlük gece yaklaşık 11den 3e kadar uykuya dalamıyor . Gündüz hiçbir sıkıntı yok. Bu gaz denen şey bebekleri sadece gece mi rahatsız ediyor yoksa başka bi sıkıntısı mı var anlayamıyorum ?
CaglaOzcanErsoy essea geceleri daha belirgin oluyor benim kızım 2 ay 23 günlük geceleri hala sıkıntı çekiyorum o uyuyana kadar gaz problemi vardır bebeğinizin gaz damlası vermedi mi doktorunu
Tugbanisa essea Benimde uykuyla problemim var kızlae 4 bucuk aylık sabah 8.30 da uyanıyor öğlen toplasan 1 saat uyuyor o da parça parça gece 12 bucuğa kadar sureklı aglıyor huysuz neden olabılır acaba 😔
Anneyim07 essea bizde de durum aynı rabbim kolaylık versin bunlar hep gazdan 🤣o yüzden uyuyamıyorlar benimki 10 dkka uyuyor uyanıyor 🤦♀️
essea CaglaOzcanErsoy hayır vermedi faydası oluyor mu damlanın ? saat kurmuş gibi 11 -3 arası nöbetteyiz her gece . İnş geçecek bu günler
CaglaOzcanErsoy essea tabiki bizde çok sıkıntılar çektik çok şükür geçti ,damla ve benim yemem içmemle .Damlalar hemen fayda etmez düzenli kullanınca zamanla etkisini gösteriyor.
Seyma16 Bizde 12 ve 4 arası nöbetteyiz uyuyana kadar göbeğim catliyo resmen karnım acikiyo kan sekerim düşüyo 🤦♀️