LtfyeAsaf Busragungor ben babyjem ürünlerine pek güvenmiyorum açıkcası kehribar bileklik almıştım hepsi sahte boncuk çıktı
Busragungor Mom567 https://www.e-minico.com/babyjem-kiraz-cekirdekli-gaz-giderici-kemer-ekru-u-50316.html?gclid=CjwKCAjwqpP2BRBTEiwAfpiD-22VU8lCNsXnvCPd8qrByfj5C-nQjQNYz1OF0vcKIUhYsSo9j5cdpBoCkdcQAvD_BwE bundan dimi canim
LtfyeAsaf Busragungor boncuğun biri kırılmıştı eşimde yaktı bildiğiniz pet şişe gibi kokup büzüştü sonra hepsini yaktı belki içinde 1 tane bari kehribar vardır diye hepsi yandı normalde kehribar yanmazmış
Busragungor Fatmavrsn gazi gecirmiyoda en azindan rahatlatmadi mi ben havluyu utuleyip koyuyorm sicagin faydasi oluyo agrisini azaltyo en azndan o an
Mom567 Busragungor ne demek canım çok sıcak yapma sakın ben yaptım bebeğimin karnını yaktım dikkat et
KumsaaL LtfyeAsaf yandığı zaman çam kokusu gelir kehribardan vede erimez bide tuzlu suya konulduğu zaman suyun yüzeyine çıkar
[silindi] Busragungor bende oğluma almıştım ebebekden prematüre doğdu kolik bebekdi çok gazlıydı hiçbi işe yaramadı ütüyle havluyu ısıtıp koydum hep çocuk rahatlıyordu ozamanlar