Anstzist Bebeğim 4,5 aylık yağ sindirim sorunu var. Acaba benimle aynı durumda olan ve bu ilacı kullanan varmı ? İlacın ismi: PANKREOFLAT granül
Batimoms Anstzist canım aradan epey zaman geçmiş ama belki görür cevap verirsin. Oğlum 13 aylık günde 3 4 bazen 5 kere yemek yer yemez büyük tuvaletini yapıyor. Kalasında sindirilmemiş gidalar çok. Özellikle bazen çok yağlı. Kilo alımı yavaş. Acaba kullandığın ilaç ise yaradı mi bilgi verirsen sevinirim
Anstzist Batimoms merhaba canım bu kullandığım ilacı pek çözemedm açıkçası işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum bizimkinin de şuan hala kilo alımı yavaş. Günde2-3 sefer kaka yapar.tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum bu yağ sindirim sorunu için.
Batimoms Anstzist öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Of ben de çok kafaya takıyorum. Artık yavaş kilo almasını filan geçtim bir sindirim sorunu mu var diye merak ediyorum. Yer yemez kaka yapiyor 4 5 defa sanki faylanamiyor yediklerinden. Ilaciı ne kadar daha kullandınız canım acaba? Bkr zarari var mi?
Anstzist Batimoms estağfirullah rica ederim ne demek😊 1 aya yakın kullandık her hangi bi yan etki yapmadı çok şükür. Zaten yarım veriyordum. İstersen doktoruna sorup bi deneyebilirsin.
Batimoms Anstzist tamam canım çok teşekkür ederim. Inşallah bir faydası olur. Bakalım bi doktora soracağım. ❣