Nill19 Kasım 2019 prematüre anneleri bebişleriniz nasıl ? kiloları ne kadar ? yaptığı fiziksel aktiviteler neler ? 😁
Aryasare Nill19 13 Kasım 😊 Sürekli dönüyoruz 💃 Birde geri geri sürünmeye basladı bu aralar az az gidiyo hemen aglıyo 🤦♀️ Kilomuz 8 bucuk boy 65 cm 🧿
trzadk 26 kasım 32+2 haftalık doğan ikizlerim var 6 ayı dolduruyoruz 8 kilonun üstündeler 64 cm falanda boyları 😌
Nill19 trzadk Maşallah ne güzel biz biraz sınırdayız 32+4 dogumluyuz bizde 30 kasım ama kilomuz 6.5 boyu 67 cm doktor yeterli mamaya başlama ek gıdaya başlıcaksın dedi 1,2 haftaya ama bilemedim başka doktorada gidicem yine de
trzadk İlla şişman olmasına gerek yok bence doktoru iyi dediyse sıkıntı yapma ek gıdaya düzeltilmişe göre başlamıyor musunuz ben en azında 7 yi doldurayım diyorum Nill19
Milamom 20 kasım 30 haftalığız 8.800 kilomuz 72 cm boyumuz ek gıdaya başladık mucize milamız büyüyor motor becerelerimiz de kronik yaşa göre gidiyor emekleme çabaları başladı 🥰
trzadk Milamom çok güzel benimkiler daha yeni yüz üstü dönmeye başladı emekleme için vaktimiz var sanırım 😁 oturtmaya başladınız mı
Nill19 trzadk Bende öyle düşünüyordum ama doktor 1,2 hafta sonra başlarsın dedi yine de ufak çay kaşıgı tattırmaları yapar 7 de başlarım bende büyük ihtimalle
Glsnmsmsk 20 Kasım bizde diş çıkarıyoruz heralde hafiften ateşi var eli hep ağzında dönmeye başladık ters ters emekliyo uyku düzeni tam oturdu derken bu ateş mahfetti oğlumu🤦♀️
Nill19 Glsnmsmsk Geçicek bu günlerde gülerek hatırlayacaksınız sonra , bizim bayadır eller agızda ama ateş bu günlerde bazen var bazen yok huysuzluk hat safhada ama uyku düzeni bozulmadı cok sükür sorunsuz atlatırız umarım 🙏🏼
Aysenur-efe 30 kasım doğumluyuz. 34+ 5 doğdu. Dönüyor , arkadan ayaklarını destekleyecek yer bulursa kendini öne itiyor ve asla yatmıyor artık sürekli oturmak istiyor 😂 Tam bir oyun delisi ❤️ 2 tane diş gördük onları bekliyoruz şimdi 🤗
Nill19 Aryasare Maşallah allah bağışlasın bizimki daha yeni dönüp ayaklarını eliyle tutmaya başladı , yüz üstü pek ilerlemiyor sırt üstü baya oldugu yerde dönüyor ama inşallah sağlıkla gelişimleri ilerler 🙏🏼🤩