Lavin25 Merhaba, bugün tam 3 ay 5 günlüğüz fakat kızım 2 gündür emmiyor yani günde en fazla 2-3 kere oda çok az önceden böyle değildi memeye tutunca da ağlıyor var mi böyle olanlar yardım lütfen?
mutlulukkutusu Lavin25 nazara gelmiştir. nazara gelen bebeklerde öyle oluyor. oku muhakak. ende aynısını yaşadım. memeyi tutuyor ağlamaya başlıyor emmek istyor ememiypr
Lavin25 mutlulukkutusu dün resim attım internete çok uzun zamandan sonra.ondan sonra da çocuğum durmadı gerçekten🤔 olabilir değil mi böyle bişey
mutlulukkutusu Lavin25 samimi söylüyorum bak. memeyi ağzına alıyor emmek istiyor ememiypr ağlamaya başlıyor. okumayanbaşlayınca çocuk rahatladı emip uykuya geçti. nazar mezar kazar derler Allah muhafaza. kötü niyeyten değme bitek nazar çok sevmektende değer
Lavin25 mutlulukkutusu aynen ne zaman memeye alıyorum çocuğum kıyameti koparıyor ama onun haricinde ağlamıyor duruyor 2 gündür böyle bende meme reddi mi yaşıyor diye korkuyorum 😔ama dediğiniz gibi yapıcam🙏Çok teşekkür ederim.
mutlulukkutusu Lavin25 ne demek canım benim, aynısını bende yaşadım ordan biliyorum. dua edin ki daha da ilerlememiş. gögüsüm yanmaya başlamıştı benim. onu bi kaç günde atlattım. yeni doğan bebekler nazar almaya musaitler yıldızları çok düşük. hayırlı geceler canım