HaticeAk2 Herkese merhabalar👍E bebekten şipariş vericem ama çok kararsızım beden konusunda . Beden olarak.3ay 6 ay 9 ay olarak belirtmişler. Mesela 6 aylık bir ürün şipariş verdiğimde . 3 .6 ay olarak mı geliyor ./6.9 ay olarak mı geliyor
Deletedmom278 HaticeAk2 E bebekte sadece 6 ay olarak yazılan ürün sayısı yok gibi. Genelde ikili yazarlar. Kalıpları bana göre dar 3 6 alıyorsanız 6 9 almanızı öneririm
Fatma60 HaticeAk2 bebeğim 50 günlük 3-6 ay kıyafet tam oluyo bu beden sistemi beni deli ediyo yeni tulum aldım 2 kez giydirdim 4. Yü giyemez heralde annem hep der büyük al pişman oldum dinlemedim için
HaticeAk2 Fatma60 evet ya bende artık biraz büyük alıyorum en azından giydiğine giysin aldığıma değmiyor
Ancak HaticeAk2 bnm kızım 3,5 aylık 9 ay olanlarından alıyorum,geçen gün 6 ay olanı almıştım küçük geldi yıkadığım iÇin iade yapamadım ama genel olarak memnunun e bebek ten 👍🏻Bazı ürünlerin kalıbıda dar oluyor
Ysmn07 HaticeAk2 çok karmaşık canım geçen gün bizzat ben gittim aldım kızım üç aylık hepsini 6 aylık aldım bazı kıyafetler tam olurken bazıları büyük geldi.Yıkamadan giydiremediğim için değişim iadede yapamadım kısmet artık.biraz büyünce giydiricem yaz uzum nede olsa:) yine zıbınlara kaldık
Ysmn07 HaticeAk2 evet yinede büyükmbeden almanı tavsiye ederim büyük gelenlerde aşırı büyük değil. 6 aylık ise 9 ay alabilirsin ben 3 ay dedim ama daha tam 3 aylık bile değil yuvarladım:) çabuk büyüyorlar zaten küçük olmasında. İyidir. Bazı sitelerden tam olarak aldım giydiremediğim bişe oldu
EcemKerem HaticeAk2 canım benim oğlum 8 aylık ben 1 yaş aldım ve nerdeyse tam çok az bi bolluğu alttan o da 1 aya tam olur zaten çok kilolu bi bebekte değil oğlum.mesela oğlun 6 aylıksa 9 ay al bence
Biricikhikayem HaticeAk2 bebeğim 4 aylık ve ideal kilosu ne az ne fazla 6800. Şu an 6 ay takımlar giyiyoruz ebebeğin. 1 2 ay daha idare eder bizi