Dilber Evet ne yaptiysam olmuyor iki arada bir derede illa egilip haliyi yaliyor nedn boyle yapiyor bilen var mi? 9 aylik bu arada kizim :)
Reckless Dilber Hoşuna gidiyodur tırtıkları belki😂 emeklemeye çalışırken mi yalıyo yoksa zevk için öyle yatıp baya yalıyor mu 😂
GmzSnn Dilber bizimki yakaLadığı herşeyinyaLıyo tw ünitesi çekmece duwar hatta bize tırmanırken paçaLarımız kıyafetlerimiz bazen betona yapışıyo onLar öyle öğreniyoLar
PrensSelim Dilber temizlik yapıp yardım etmek istiyor demek ki 😁 ilk defa duydum halı yalayan bebeği 😁
Dilber Reckless benim.kizim.ck hrktli masaAllah emekliyor taytayliyor gayette guzel.iki bacak ustunde de duruyor yani haliyla hc bir bagi yokken ozellikle.egilip emiyo cozemedim.gtti :))
Dilber GmzSnn ya herseyi agzina sokuyo tamam onu anliyorum ama haliyi yalayan emen cocuk.ilk defa bunu gordum. Emmek icin hreket yapiyo burnu surtuluyo haliya aciyo bu sferde acisina agliyo :)))
Reckless Dilber Dişlerini de kaşıyor olabilir muhtemelen bi kere keşfettiyse halının yüzeyi kaşıma işleri için oldukça rahatlatıcı bi yüzey bence elimi falan sürterek kaşıdığım oluyor benimde 😁
Dilber Reckless 😂😂😂 genede ne bilim ne kdr temzlersen t3mzle hali dipleri pekte hijyenik degil ya krkuyorum ufktn :)
Dilber [bilinmeyen] annemlerde dedi mikroba ihtiyaci var cocgunun hrseyden sakiniyosun brak vucudu birzda mikrop alsin dedi ama ne bilim yaa
Dilber [bilinmeyen] insaAllah ya bi sorun olmasinda. Ne bilim mesela demir kaybi olan cocuklar genelde byle komurdu duvardi yaliyolar yiyolar ya ondan dedimdi
Nclyl Merhaba benm kızım da dokuz aylık halıyı yalıyor. Siz de AYNISINI YAŞAMIŞSINIZ. NE yaptınız nasıl geçti
MENUR Off.. benimki de 22 aylik ve ayakkabiliktaki ayakkabilarin altini yalıyor neden yapiyor bir turlu anlayamadim caresini de bulamadim dolap kapaklarini baglamaktan baska … var mi benim gibi olan merak ettim dogrusu