Hilalamine Ayla_nur bende başvurdum bu cuma 3 hafta olcak hala süreç devam ediyor yazıyo inşAllah çıksr 😔😔
Kucukmucizem2704 Ayla_nur bn 1aya yakin oldu basvuru yapali msj geldi pttden cekebilirsiniz die aradaim bugun 400 tl yatms dediler yarin gidip alacam 1000 TL yerine 400 tel yatmis pttyi arayn bi
matmazelmomy Ayla_nur ben çektim bugün gidip ptt den 1000 tl bana mesaj gelmedi sadece uygun yazısı vardı
Mom091 Ayla_nur arkadaşımın annesi çekti bugün. Başvuru yerinde uygun yazıyormuş ve mesaj gelmiş en yakın ptt den 1000 lira ödemenizi alabilirsiniz diye. Mahşer yeri gibi sahurda gelmiş millet dedi. Hani çıksa bile alması da çok zor görünüyor
Vildan123 Hilalamine merhaba biz başvurduk 2 hafta oldu hiç bir şey yazmıyor nereye giripte bakmamız gerekiyor bilgi verirmisiniz şimdiden teşekürler
Ayla_nur Ama bnde kapandı yazıyor ne demek istiyor aceba hiç çözemedim 😃1000tl den az da veriliyor galiba
Omay57 matmazelmomy arasam öğrensem yattı ise bile söylerler demi bende de süreç devam ediyor yazıyo siz ne zaman başvurdunuz
matmazelmomy Omay57 ben aradım söylemediler telefonda bilgi veremeyiz gelmeniz gerek dedi.26 nisan yaptım
Hilalamine Vildan123 cumartesi pazar bakabiliyorsun e devlet arama butonuna pandemi yaz yada TC kimlik son hanesi neyse oradaki günden de bakabilirsin mesela benim son hanesi 8 cuma bakabiliyorum