DORA-ARZU Evet canım sarı kutu içinde çinko var . Inanın sütüm bile arttı . Bu hafta ıcınde inanılmaz fark ediceksiniz. Umarım faydası olur . Saç konusu olunca hepimizin zaafı aslında.
Hlal DORA-ARZU canım onu sana doktor filan mı yazdı zararı olmaz dimi bende alcam çok dokuluyo ve sutumde çok az
Seda_123 DORA-ARZU Hamilelikte hiç dökülmezdi 4 ay oldu doğum yapalı sürekli dökülüyor 🤦♀️Hele banyoda daha çok 🤦♀️
DORA-ARZU Seda_123 bu arada benimde 4,5 aylık bebegım 3. Ayda başladı herseyi denedim bi bu çözüm oldu
queenMother Olabilir ben kendime denemedim ama kızım saçları uzamıyor keldi resmen çıktı böyle çok cansızdı dr zinco şurup yazdı şimdi güzel gürleşti çinko eksikliğinden demişti
Ikiprenses Çinko, anne sütüne geçer. Gerekli olmadıkça emzirme döneminde kullanılmamalıdır. Internette bole yazıyor bilemedim saçım derken çocuğuma zararı olmasın
DORA-ARZU Ikiprenses canım bende emziriyprum ve bebegım mama emzik bile kullanmıyor sadece meme ona rağmen zinco kullanıyorum hiçbir kötü yanı yok . Zinco tablet sarı kutu benim kullandığım çok fazla çeşiti var . Eczacıya emziriyorum derseniz benim kullandığımdan verir büyük sarı kutu