Nurbeyaz Kizlar bebeğim bugün öğlen 3 ten beri uyuyor hiç böyle olmazdı 8 de uyandı emdi tekrar yattı hala yatiyor normalde tiik sesine kalkardı bugün dışarı çıkardım acaba yoruldu mu 3 aylık kız
Cerenaslan Nurbeyaz Büyük ihtimalle yorulmuştur benim kızımda 3 aylık olucak nerdeyse gündüz uykusu pek yok ama akşam uyuyunca 5 saat uyanmaz uyanır emziririm sonra yine uyur sabah6 buçuğa kadar ve asla karışmam uykusuna
oglunasik1anne Nurbeyaz yorulmuş olabilir canim ilk kez çıktıysa temiz hava iyi gelmiş rahatlatmis olabilir . Sizin uyandırıp emzirme zamanınız geçmiş bence kendisi acıkınca uyanır miniginiz . Siz uyandirmayin uyanır birazdan merak etmeyin ara ara kontrol edin.
Beril_aras2 Canım zorla uyandır çok uyutma sarılık yükselmiş olabilir. Senin şuan 2 saatte 1 emzirmen lazım
Cerenaslan Beril_aras2 Bence siz yanlış biliyosunuz 2 aydan sonra gerekmedikçe uykudan uyandırmamak gerekiyor zaten acıkınca uyanıp ağlar bence
Kubraeylul19 Nurbeyaz bende ilk yaptığında noluyor demiştim kolikti benimkide ama sonra alıştım arada yapıyor öyle
mrvcr Nurbeyaz ilk kez çıktıysa dışarı açıkhava çarpmıştır. geçen çarşamba da benim oğlum öyle oldu. gözünü açamadı çocuğum acıkınca uyanmadan emdi, geri uyudu. 3 aylık olduğundan beri ben hiç ellemiyorum geceleri 6 saat falan uyuduğu oluyo.
osibrabia Nurbeyaz canim 3 aylik bebek 5-6 saat uyusa mesela uyandir emdir ama 2 saatte bir uyandirma ilk aya mahsustu