Eymn27 Merhaba kızlar ben oğlumu 1 hafta önce sünnet ettirdim ve sadece 1 dikiş i düştü sorum şu ki ben oğlumu banyo yaptırsam sıkıntı olur mu enfeksiyon falan kapar mi 🌼
Dgndrmz Eymn27 3 gün sonra yaptır demişti yaptırdık hıc bısey olmamıstı canım yaptır yaptır bu sıcakta bir hafta banyosuz dolaşmasın
Eslifaslan Bende on gün önce yaptırdım Sünnet Cuma günü sünnet oldu Çarşamba banyo yaptır Perşembe getir dedi doktor . Bi sıkıntı olmadı
Araseymen Eslifaslan hangi şehirde yaptırdınız ben ıstanbulda yaşıyorum hastaneler virüsten dolayı kabul etmez die hiç gitmedik 4 ay 20 günlük oğlum var bende yaptırmak istiyorum
Eslifaslan Araseymen Ankara’da özel de yaptırdım oğlum 4 ay 12 günlüktü aradım sordum yapıyoruz dediler . Sabah gittik öğlen çıktık hastaneden sıkıntı olmadı
Bsecill Araseymen ben İstanbul zeytinburnunda avrasya hast yaptırdım (korona öncesiydi tabi) çocuk cerrahı hüseyin beye soyismini hatırlamıyorum çok ilgili çok iyi bir doktor dilerseniz bir arayıp sorun o hastaneyi
Serene Eymn27 hiçbir şey olmaz.Bizim doktorumuz 4.günden itibaren 5 gün aralıksız banyo yaptırın demişti.