Cifteanne arkadaşlar ne yapsam geçmiyor poposuna zeytinyağı sürdüm şimdi umarım iyi gelir siz neler kullandınız iyi geldi ne yapacağımı şaşırdım artık 😔
Seutfu Cifteanne bende ayni durumdayım denemedigim sey kalmadı. Sıcaktan maf oldu. Yarin doktora gideceğim. Belki bi yolu vardir.
Prensesannesiii26 Cifteanne penaten al canım bana da burdan biri önerdi çok çok iyi geldi şükürler olsun geçti pisigimiz
Aras-ve-annesi Cifteanne Seutfu kesinlikle vazelin 🤷♀️ Çok işe yarıyor 👍 asla pişik yapmıyor 👍 ve pişik varsa hemen iyileştiriyor 👍 unı nin vazelinini kullanıyorum ben bebeğime ilk günden beridir pişik olmadı hiç
Bebektsk1 Cifteanne benimde oldu geçen hafta hiç ıslak mendil kullanmadım sürekli yıkadım gece değiştirdiysem de pamuğu ıslatıp sildim sonra kurulayıp bepantol sürdüm şuan pamuk gibi hatta kendime kızıyorum böyle pamuk gibi görünce boşuna ıslak mendil kullanmışım 🥰inşallah geçer
Seda1635 Arko kremm yeşil tüp olandan kesinlikle çok işe yarıyor, her altını açtığımda bolca sürdüm akşamdan sabaha etkisini gösteriyor
Aysimayyy Cifteanne sudokrem yada bepanthol. Hava aldırın. Ve bezini sık sık değiştirin. Bide hangi marka bez kullanıyosunz
Cifteanne Aysimayyy Aysimayyy sudokrem kullandım maalesef işe yaramadı bezini sık değiştiriyorum her defasında havalandırıyorum Prima aktif bebek kullanıyoruz ama doğduğundan beri aynı bez pişik bir kaç haftadır var ve havalar ısındıkçada artıyor 😔
Bebektsk1 Cifteanne yani hangi pişik kremi kullandığın önemi yok bence bol bol yıka ardından mutlaka kurula sonra da kremini sür 2-5dk bekle öyle bağla bezi eğer gece değiştirecek olursanda pamuk ıslat çok işe yarayacak göreceksin
Aysimayyy Cifteanne evet havalardandır. Baktım bnmkide pembeleşti hava aldırıyorum sürekli krem sürüyorum.
Ysmn07 Cifteanne sudocrem üstüne tanımıyorum kızarıklık olsun sürüyorum ikinci bez değişimimde geçmiş oluyor
55eren55 Cifteanne tüplü Arko krem canım sürmediği şey kalmadı pişiğe biri Arko krem yazmıştı pişiğe çok iyi geliyor diye denemekten zarar gelmez dedim denedim 1 günde geçti pahalı kremlere para vermeye hiç gerek yok