Erva-mm Kizlar bugun doktora gittim ciddi skıntılarım vardi 😔😔 rahim agzının enfeksiyondan kapandıgını rahim de ciddi enfeksiyon var dedi 😔😔😔 trivag fitil verdi kullanan varmi ? Recetede sute gecer diyo eczane kullan birsey olmaz dedi bilemedim
kisgunesi-0102 Erva-mm Merhaba öncelikle utancak bişey yok bence sağlık bu 🤗🧡 doktorunuz emzirdigini biliyorsa ona göre vermiştir zaten çoğu ilacın içinde süte geçer yazabiliyor bir sıkıntı olmaz doktorunuz eczaneniz söylemiştir zaten geçmiş olsun 🌼
Ayazgizem2019 Erva-mm canım ben vajinal kısımdan bi fitil kullanmıştım ama senin yazdığınmıydı adı hatırlamıyorum. İçinden hatta parmağa takılacak parmak eldivenleri çıkmıştı🤦🏻♀️
GirayinAslisi Ayazgizem2019 bende öyle kullandim enfeksiyon vardı 2 aylikti bebegim ve kullandim emziriyordum da bi sorun yok yani
Ayazgizem2019 Erva-mm bana eczacım şey demişti belki sana dememişlerdir diye belirtmek istedim. Gece yatmadan önce fitili yap ve bacaklarını karnına doğru çek yarım saat yerinden kalkma geri çıkma ihtimali var demişti 😂🙈